Reduceri de vara: -10% la 150 lei | -20% la 250 lei

Secom® deschide magazin de prezentare si vanzare in Iasi

Secom® deschide magazin de prezentare si vanzare in Iasi

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, deschide din 6 august un nou magazin de prezentare si vanzare, in Iasi.

Magazinul din str. Piata Unirii nr. 2 este cel de-al saselea punct de retail propriu din tara si cel de-al doilea din exteriorul Bucurestiului. “Suntem incantati ca am facut inca un pas si ca putem oferi solutii integrate pentru o stare optima de sanatate dintr-un nou punct de intalnire cu cei care au grija de sanatatea lor si a familiei, din Iasi”, a afirmat Andrei Costea, Managing Partner Secom®.

Primele magazine de prezentare si vanzare Secom® au fost deschise in aprilie 2013, in Bucuresti. Materialele si formele utilizate pentru amenajarea magazinelor Secom® se inscriu intr-un design inovator, design care sustine conceptele de vitalitate, naturalete, echilibru si inspiratie caracteristice companiei.

Magazinele Secom® asociaza consultanta naturopata in alegerea produselor potrivite, oferita pe loc, la cel mai inalt standard, cu oportunitatea participarii la evenimente de informare si educare pentru sanatate. Magazinele Secom® sunt interfata prin care compania isi doreste sa faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informatii avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium si prin care sa mentina contactul cu cei care administreaza produsele din portofoliul companiei. Totodata, magazinele Secom® sunt rezultatul dorintei de a crea o cultura de administrare responsabila si informata a suplimentelor alimentare, pentru cele mai bune rezultate atat in mentinerea sanatatii optime, cat si complementar medicinei alopate, in echilibrarea deficientelor.

In magazinele companiei sunt disponibile produse importate in Romania in exclusivitate de Secom® de la 9 branduri internationale: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Int’l Canada si Mushroom Wisdom®.

Alte magazine Secom® din Bucuresti sunt situate pe bd. Iuliu Maniu nr. 59, str. Stirbei Voda nr. 150, unde se afla si Centrul de Medicina Integrativa Secom®, bd. Mihai Bravu nr. 286 si sos. Stefan cel Mare nr. 22. Magazinul din Ploiesti este pe bd. Republicii nr. 181.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 200 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania - vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Urmatorul articol