📢 Va anuntam ca din cauza volumului mare de comenzi din perioada Black Friday, termenul de livrare s-a prelungit la 3-5 zile lucratoare.

EP 29: Mancam cu minte - Dr. Florin Ioan Balanica

EP 29: Mancam cu minte - Dr. Florin Ioan Balanica

Omul modern este foarte activ, multitasking si intr-o continua provocare de a face cat mai multe, cat mai repede, si de a avea performanta. De aceea este o provocare sa isi stabileasca rutine sanatoase si mai ales sa manance sanatos, sa stie cum sa isi aleaga portiile, cum functioneaza metabolismul si ce factori genetici pot interveni.

In cadrul acestei editii a podcastului nostru educativ, Sanatatea in Focus, cu tema „Mancam cu minte”, vom intelege organizarea farfuriei in functie de scopul mancarii, mituri despre detox sau despre postul intermitent si ce putem face cu tentatiile alimentare in familie.

Teme discutate:
Ce inseamna mancatul constient?
Care sunt top 3 recomandari pentru slabirea in greutate?
Ne influenteaza microbiomul apetitul ?
Ce este crononutritia si cum functioneaza?
Beneficiile postului intermitent
Farfuriile personalizate si scopul mancarii
Ce este mancatul intuitiv ?
Cum ajungem la mancatul compulsiv ?
Este sanatos sa fii vegan ?
Ce sunt superalimentele ?

 

Expert: Dr. Florin Ioan Balanica, Expert in Medicina Nutritionala, Doctorand in Endocrinologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.

 

Sanatatea in Focus este un proiect educativ avizat despre sanatate si preventie. In cadrul emisiunii, iti oferim informatii medicale bine documentate, de la experti avizati, ca sa poti lua cele mai bune decizii pentru sanatatea ta si a familiei tale. Speram ca recomandarile oferite de specialistii invitati sa iti fie de folos si Sanatatea in Focus sa devina sursa ta buna de sanatate, locul unde mergi cand ai nevoie de informatii medicale de incredere.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare