Vision Optimizer®, cel mai nou produs din portofoliul Secom®

Vision Optimizer®, cel mai nou produs din portofoliul Secom®

Vision Optimizer® este cel mai nou produs care se alatura din martie celor peste 180 de produse 100% naturale din portofoliul Secom®. Vision Optimizer® este o asociere de ingrediente ce ofera proprietati superioare pentru imbunatatirea vederii.

Produsul contine 16 ingrediente naturale cu actiune sinergica si multifactoriala: vitamine, minerale, antioxidanti si extracte din plante. Printre acestea se regasesc in concentratii optime si luteina, zeaxantina, bioflavonoide si taurina, substante recunoscute pentru eficienta lor in afectiuni oftalmologice.

Vision Optimizer® contribuie la mentinerea structurii si functiilor oculare prin protejarea cristalinului si a retinei si prin stimularea sintezei de colagen pentru sustinerea formarii tesutului conjunctiv. De asemenea, acesta este benefic prin imbunatatirea circulatiei, permeabilitatii si elasticitatii capilarelor retiniene afectate de excesul de radicali liberi, de imbatranire, de nivelul crescut al glucozei in sange, inflamatii sau alte tulburari vasculare. Vision Optimizer® contribuie si la reducerea dezvoltarii anormale a vascularizatiei maculare, la reducerea efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolet, a senzatiei de “ochi uscat” si la reducerea distrugerii celulelor nervoase la nivel retinian. Produsul are rol si in cresterea acuitatii vizuale pe timp de noapte si a capacitatii de distingere a culorilor.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern. In prezent, portofoliul companiei cuprinde peste 180 de produse ce acopera toata gama de afectiuni. Printre acestea se numara vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, creme medicinale. De asemenea, Secom® ofera o linie completa de produse adaptate nevoilor copiilor.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

Urmatorul articol