DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Nu facem compromisuri cand e vorba de sanatatea ta
Folosim ingrediente
patentate
Alegem concentratia
potrivita
Folosim extracte stardardizate, din surse naturale
Alegem forma de administrare usor de asimilat
Ne asiguram ca toate produsele
Secom au beneficii documentate
PURE OMEGA-3
Stiai ca in PURE OMEGA-3, uleiul de peste este purificat prin procesul patentat Flutex®, pentru a nu-si pierde proprietatile benefice?

Promisiunea Secom despre
purificare

Stiai ca pentru a obtine ulei de peste de o calitate inalta, este foarte important procesul de purificare?

In Pure Omega-3 din gama Good Routine® gasesti ulei de peste cu o puritate inalta, datorita procesului patentat de purificare in 4 pasi – Flutex®.

Acesta combina tehnologii inovatoare de chimie verde pentru a extrage, purifica, separa si concentra acizii grasi Omega-3 ai uleiului de peste.

Promisiunea Secom despre
absorbtie

Stiai ca exista posibilitatea ca uleiul de peste, desi este din sursa naturala, sa nu fie neaparat absorbit in intregul organism?

Pure Omega-3 din gama Good Routine® se caracterizeaza prin biodisponibilitate inalta, adica o capacitate mare de absorbtie.

Asimilarea la nivelul membranelor celulare este sustinuta de forma naturala, trigliceridica, stabila sub care se regasesc incorporati acizii grasi Omega-3, precum si forma de administrare sub forma de capsule gelatinoase moi.

Promisiunea Secom despre
concentratie

Stiai ca eficienta suplimentelor este sustinuta si de concentratia de substante active continuta de fiecare capsula?

Pure Omega-3 din gama Good Routine este cea mai concentrata formula in acizi grasi Omega-3. În doar 2 capsule gelatinoase moi (1430 mg).

Promisiunea Secom despre
administrare

Stiai ca, desi acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru sanatatea organismului, sunt dificil de administrat din cauza mirosului specific?

Pure Omega-3 din gama Good Routine®, datorita procesului patentat de purificare, nu contine miros sau gust neplacut de peste.

GUARD-YOUR-LIVER
Stiai ca in GUARD-YOUR-LIVER® din gama Good Routine® folosim doar esenta, extractul standardizat din armurariu, ca sa iti oferim o concentratie optima si constanta?

Promisiunea Secom despre
extracte
standardizate

Guard-Your-Liver® din gama Good Routine® contine esenta, extractul standardizat din fructul de armurariu, numit Silibina.

Aceasta, avand concentratia bine definita si constanta, ofera beneficii sustinute - sustine protectia ficatului supus la factori nocivi: poluarea, stresul urban, stilul de viata dezechilibrat.

Promisiunea Secom despre
ingrediente
sinergice

Stiai ca pentru sustinerea functiilor hepatice, e nevoie de mai multe substante active, care sa se potenteze reciproc?

In Guard-Your-Liver® din gama Good Routine®, Silibina actioneaza in sinergie cu fosfolipidele esentiale, formand un complex natural care faciliteaza transportul celor doi compusi de la nivel intestinal in circulatia sangvina, pentru o absorbtie crescuta.

Complexul natural format intre cele doua ingrediente potenteaza actiunile de protectie a ficatului comparativ cu cele ale Silimarinei si Fosfolipidelor a dministrate individual.

Promisiunea Secom despre
concentratii

Stiai ca eficienta suplimentelor este data si de concentratia de substante active continuta de fiecare capsula?

Guard-Your-Liver® din gama Good Routine® contine o sinergie avansata de extracte naturale standardizate: 100 mg Silimarina si 900 mg Fosfolipide esentiale, in doar 1-2 capsule/zi.

Promisiunea Secom despre
forma de
administrare

Stiai ca forma de administrare a suplimentelor impacteaza gradul de absorbtie in organism?

Guard-Your-Liver® din gama Good Routine® se prezinta sub forma de capsule gelatinoase moi, pentru a facilita absorbtia complexului format de Silimarina si Fosfolipide esentiale.

Vitamin D3
Stiai ca Vitamin D3 contine uleiul de sofranel, pentru o mai buna absorbtie in organism?

Promisiunea Secom despre
absorbtie

Stiai ca absorbtia suplimentelor este influentata si de sursa ingredientelor, prelucrata in cea mai buna forma de administrare?

Vitamin D3 de la Secom este extras din sursa naturala, adaugata in baza de ulei de sofranel, sub forma de capsule gelatinoase moi.

Aceste trei particularitati asigura absorbtia crescuta si rapida la nivelul organismului.

Promisiunea Secom despre
eticheta sincera

Stiai ca eticheta suplimentelor alimentare iti poate spune cat de curate sunt ele de fapt?


Vitamin D3 de la Secom contine, pe langa ingredientele active - Vitamina D3 si ulei de sofranel, 4 excipienti (ingrediente necesare pentru a asigura stabilitatea produsului), si acestia din surse naturale.

Neuro
Optimizer
Stiai ca Neuro Optimizer de la Secom contine Cognizin®, o forma patentata de Citicolina, cu studii care ii sustin eficienta?

Promisiunea Secom despre
ingrediente
patentate

Stiai ca ingredientele patentate sunt sustinute si de studii care le sustin eficienta?

Neuro Optimizer de la Secom contine Cognizin®, o forma patentata de Citicolina.

Cognizin® este studiat clinic pentru capacitatea sa de a sustine buna functionare a creierului, si caracterizat prin parametrii de calitate: puritate, stabilitate si eficacitate.

Promisiunea Secom despre
ingrediente
sinergice

Stiai ca pentru a sustine performanta mentala, e nevoie de mai mult decat un singur ingredient activ?In Neuro Optimizer de la Secom, ingredientul patentat Cognizin® actioneaza in sinergie cu 5 nutrienti esentiali si Vitamina B5, pentru a sustine performanta mentala, capacitatea de memorare si concentrare, reducerea oboselii, imbunatatirea starii emotionale, mentinerea energiei si a vitalitatii generale.

Promisiunea Secom despre
singuranta in
administrare

Stiai ca un ingredient patentat este sustinut prin studii de siguranta?

Neuro Optimizer de la Secom®, contine Cognizin®, ingredient patentat care deține statutul GRAS – Generally Recognized as Safe* (general recunoscut ca fiind sigur), un indice care dovedește și confirmă siguranța în administrare.

Vitamin C
Express
Stiai ca VITAMIN C EXPRESS de la Secom contine ingredientul patentat Epicor®, care sustine activarea sistemului imunitar in doar 2 ore de la administrare?

Promisiunea Secom despre
ingrediente
patentate

Stiai ca un ingredient patentat este sustinut de studii care dovedesc eficienta si beneficiile pentru sanatate?

Vitamin C Express de la Secom incepe sa actioneze in doar 2 ore de la administrare, datorita ingredientului patentat Epicor®, care protejeaza mucoasele nazale si bucale

Acesta consolideaza prima linie de aparare a organismului si impiedica patrunderea factorilor perturbatori.

Promisiunea Secom despre
ingrediente
sinergice

Stiai ca pentru o mai buna sustinere a sistemului imunitar ai nevoie de actiunea sinergica a mai multor ingrediente active?

Vitamin C Express de la Secom asociaza Vitamina C, Zincul si Echinacea cu ingredientul patentat Epicor®.      
Epicor® are actiune rapida de protectie a sistemului imunitar, iar Vitamina C, Zincul si Echinacea consolideaza actiunea acestuia.

Promisiunea Secom despre
forma de administrare

Stiati ca eficienta unui supliment alimentar este data si de forma de administrare?

Vitamin C Express cu Epicor® de la Secom se prezinta sub forma de tablete masticabile.

Prin eliberarea ingredientelor direct la nivelul cavitatii bucale, tabletele masticabile asigura absorbtia rapida in organism.

*Vezi studii