📢10% reducere la 150 lei sau 20% la 250 lei cheltuiti

Secom

Discuţii confortabile despre

DISCONFORTUL
URINAR

COMFORT-U®
te invită la COMFORT Talks

Hai să vorbim despre lucrurile pe care nu le lăsăm să ne definească: frivolități, stigme, tabuuri sociale. Poate fi disconfortul urinar unul dintre ele? Noi credem că da, de aceea suntem aici să-l întoarcem pe toate părțile, fără nicio jenă.

De câte ori nu te-ai întrebat de ce cosmetizăm discuțiile despre infecțiile tractului urinar? Cum descriem usturimea? Dar senzația continuă de urinare?

Cu toții „ne-am lovit” de aceste bariere, pe care COMFORT-U® e aici să le demonteze.

Cum mă ajută COMFORT-U® să elimin disconfortul urinar?

COMFORT-U® de la GOOD ROUTINE® este singura formulă pentru protecția continuă a aparatului urinar care asociază 3 ingrediente naturale tradiționale (D-manoza, Merișor și Strugurii-ursului) cu o tulpină probiotică
(1 miliard UFC L. reuteri).

COMFORT-U® îți propune concentrații eficiente, pentru a susține acțiunea sinergică la nivelul tractului urinar:

Secom
Secom

500 mg D-manoză

Secom

100 mg extract standardizat din Merișor în 50 mg PACs

Secom

50 mg extract standardizat din Strugurii-ursului în 10 mg Arbutin

Secom

1 miliard UFC L. reuteri

COMFORT-U® se recomandă în cazul manifestărilor recurente ale tractului urinar, dar și pentru menținerea echilibrului acido-bazic urinar. De aceea, este important să afli că poți apela la COMFORT-U® pentru suport atât în perioadele acute, cât și în perioada de întreținere.

Pentru că știm cât de diferiți suntem în ceea ce privește preferințele și stilul nostru de viață, GOOD ROUTINE® îți propune două sortimente COMFORT-U®, care să te ajute în lupta cu infecțiile urinare, indiferent de locul și momentul în care se instalează.

Care dintre variantele COMFORT-U® se potrivește nevoilor mele?

Secom

COMFORT-U® flacon cu 30 capsule

 • Capsule cu eliberare întârziată;
 • Păstrează nutrienții în forma lor bioidentică;
 • Pentru suport în lupta cu infecțiile recurente.
Vezi produsul
Secom

COMFORT-U® 10 plicuri

 • Administrare inovatoare sub formă de pulbere în plic;
 • Comod pentru cei cu dificultăți la înghițirea capsulelor;
 • Absorbție rapidă, pentru ameliorarea disconfortului;
 • Potrivit pentru tineri și adulți activi.
Vezi produsul

Cum se instalează
infecția urinară?

O infecție a tractului urinar este o infecție care poate afecta orice parte a sistemului nostru urinar - rinichii, ureterele, vezica urinară și uretra. De multe ori, însă, cele mai multe infecții implică tractul urinar inferior - vezica urinară și uretra.

Secom

De obicei, infectiile tractului urinar apar atunci când bacteriile intră în tractul urinar prin uretră și încep să se înmulțească în vezică.

Secom

Deși sistemul urinar este conceput pentru a ține departe astfel de invadatori microscopici, există cazuri în care sistemul de apărare este depășit. Când se întâmplă acest lucru, bacteriile se pot instala și pot crește într-o colonie, răspândindu-se într-o infecție completă a tractului urinar.

Secom

Cele mai frecvente infectii apar în principal la femei și afectează vezica urinară și uretra.

Secom

Infecția vezicii urinare (cistita) este de obicei cauzată de Escherichia coli (E. coli), un tip de bacterii întâlnite frecvent în tractul gastrointestinal. Cu toate acestea, uneori, alte bacterii sunt responsabile.

Secom

E important să știm că actul sexual poate duce la cistită, de aceea specialiștii recomandă să ne golim vezica urinară în urma actului sexual. Toate femeile sunt expuse riscului de a face cistită, din cauza anatomiei lor - mai exact, distanța scurtă de la uretră la anus și deschiderea uretrală către vezica urinară.

Secom

Infecția uretrei (uretrita) poate apărea atunci când bacteriile gastrointestinale se răspândesc de la anus la uretră. De asemenea, deoarece uretra feminină este aproape de vagin, infecțiile cu transmitere sexuală pot provoca și ele uretrita.

După ce
simptome
recunoaștem o
infecție urinară?

Infecțiile tractului urinar nu provoacă întotdeauna semne și simptome, dar atunci când apar, pot include:

 • Un impuls puternic și persistent de a urina
 • Senzație de arsură la urinare
 • Eliberarea frecventă, în cantități mici de urină
 • Urină cu aspect tulbure
 • Urina care apare roșie, roz aprins sau de culoarea cola - un semn de sânge în urină
 • Urină cu miros puternic
 • Dureri pelviene la femei - în special în centrul pelvisului și în jurul zonei osului pubian

Ce incidență și complicații au
infecțiile urinare?

Femeile au un risc mai mare de a dezvolta o infecție a tractului urinar decât bărbații. Sunt expuse în egală măsură tinerele la pubertate, dar și femeile mature la menopauză. În afara schimbărilor de natură biologică din corpul nostru, factorii de mediu le pot defavoriza

În cazul unei infecții netratate, pot apărea consecințe serioase dacă o infecție a tractului urinar se extinde la rinichi, așadar vă recomandăm să apelați întotdeauna la medicul vostru în cazul în care simptomele persistă un timp îndelungat.

Cum ne putem proteja de infecțiile tractului urinar? Iată 5 rutine bune:

Secom

1 Bea multe lichide, în special apă. Consumul de apă ajută la diluarea urinei și asigură o frecvență mare a urinării, permițând eliminarea bacteriilor din tractul urinar înainte de a se instala o infecție.

Secom

2 Golește-ți vezica urinară imediat după actul sexual. De asemenea, bea un pahar plin cu apă pentru a ajuta la eliminarea bacteriilor.

Secom

3 Evită produsele pentru igienă intimă cu potențiali iritanți. Utilizarea spray-urilor deodorante saua altor produse feminine cu parfum, precum dușurile și pudrele, poate irita uretra.

Secom

4 Alege o metodă de contracepție care nu promovează înmulțirea bacteriilor. Diafragmele sau prezervativele nelubrifiate sau tratate cu spermicide pot contribui la creșterea numărului bacteriilor.

Secom

5 Folosește suplimente alimentare cu acțiune sinergică la nivelul tractului urinar, atât proactiv, pentru întreținerea sănătății tractului urinar, cât și reactiv, pentru ameliorarea simptomelor provocate de infecțiile tractului urinar.

Părerile comunităţii

Andreea

„Un produs foarte eficient, cu rezultate rapide în cazul unei infecţii urinare, alături de o cantitate mai mare de lichide şi reducerea zahărului şi a cantităţii de sare din alimente. Recomand de la primele semne ale infecţiei urinare!”

Luiza

„Am folosit acest produs și mi-a fost de folos. Mă simt mult mai bine după ce l-am folosit. Recomand cu încredere!”

Alina

„Am un istoric îndelungat de luptă cu infecţiile urinare şi am încercat tot ce este pe piaţă... luate şi separat, şi împreună, în orice combinaţie, numai să scap de această supărătoare şi recurentă problemă.”

Unde ne găseşti?

Poti cumpăra COMFORT-U® din toate magazinele Secom® sau de la oricare dintre următoarele farmacii: vezi lista farmacii