Apeleaza la serviciul de consultanta naturopata personalizata de la Secom®

Apeleaza la serviciul de consultanta naturopata personalizata de la Secom®

Serviciul de consultanta naturopata Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, adaptate fiecarui pacient in parte, promovand conceptul de medicina integrativa care asociaza tratamentele alopate cu terapiile complementare.

Consultanta naturopata este oferita de medici, pe baza analizelor clasice, dar si a unor discutii amanuntite cu pacientul despre stilul de viata, istoricul medical si despre problemele de sanatate prezente, pentru care pacientul cauta o rezolvare. In completare, Centrul de Consultanta Naturopata ofera serviciul de scanare interstitiala, EIS, care se realizeaza cu un dispozitiv computerizat, electro-medical, dezvoltat de o echipa de medici fizicieni, biologi si programatori ai firmei LD Technology – SUA. Sistemul EIS este utilizat pentru examinarea functionala a organelor evidentiind dezechilibrele prezente, asociate cu anumite boli, pentru screening functional, in vederea detectarii bolii inaintea aparitiei semnelor clinice si inainte ca acestea sa fie evidentiate prin metodele imagistice (ecografie, tomografie computerizata, rezonanta magnetica, PET, etc.) sau prin analize de laborator si, de asemenea, pentru supraveghere medicala. Se recomanda utilizarea analizei EIS in cazul persoanelor sanatoase, deoarece determina starea prezenta a organelor precum si tendintele viitoare de evolutie asociate acestora.

Analiza EIS ofera informatii complete si despre compozitia corporala, estimarea hormonala, nivelul stresului oxidativ, riscurile functionale statistice ale organelor, alimentatia si stilul de viata. Vezi aici descrierea completa a informatiilor oferite de sistemul EIS.

In functie de toti parametri exemplificati mai sus si de evaluarea starii de sanatate cu ajutorul scanarii interstitiale (Sistemul EIS), medicii de la Centrul de Consultanta Naturopata Secom® elaboreaza programe de terapie complementara personalizata si ofera suportul informational necesar cu privire la problemele de sanatate identificate si la produsele recomandate pentru terapia complementara. Se asigura si monitorizarea rezultatelor obtinute in urma tratamentului recomandat si adaptarea permananta a acestuia la evolutia bolii.

Avantajele folosirii serviciilor de consultanta naturopata Secom® constau in accesul la experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica, perioada in care, peste 10000 de pacienti cu o gama larga de afectiuni au avut evolutii favorabile sub tratamentele complementare recomandate.

Programele de terapie complementara, perfect adaptate persoanei evaluate se bazeaza pe un portofoliu de peste 200 de produse 100% naturale, cu calitate superioara, eficienta si siguranta maxime, administrate de zeci de ani la nivel international, realizate pe baza unor tehnologii avansate, importate de compania Secom® de la cei mai importanti producatori de la nivel mondial.

Sistemul EIS este disponibil exclusiv in Centrul de Consultanta Naturopata Secom® din Bucuresti, str. Stirbei Voda, nr. 150.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

Urmatorul articol