Secom® Healthcare Group

Solutii avansate de medicina integrativa

Secom® este trendsetter si lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care si-a construit, in cei 19 ani de activitate, pe piata din Romania, o reputatie solida in domeniul importului si comercializarii de produse naturale premium pentru sanatate si frumusete cu ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global.

19 ani de activitate in

Suplimente
alimentare
Ceaiuri
naturale
Cosmetice
naturale

In 2021, Secom® a lansat Secom® Healthcare Group,

consolidandu-si activitatea in trei divizii:

Secom® Business-to-Business

Care coordoneaza distributia si promovarea produselor pentru sanatate si frumusete din portofoliul de import (majoritatea suplimentelor sunt importate din SUA)

Secom® Business-to-Consumer

Care gestioneaza reteaua nationala de 12 magazine proprii si e-shop-ul www.secom.ro

Good Routine®

Care coordoneaza dezvoltarea si promovarea suplimentelor alimentare din portofoliul brandulului propriu si www.good-routine.com

Secom® Healthcare Group

200
oameni
400
produse

Secom® Healthcare Group are o echipa de 200 de oameni si un si
un portofoliu propriu si exclusiv de 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale, realizate de producatori internationali de renume, precum si un portofoliu variat de servicii medicale si terapii complementare.

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national in peste 8000 de farmacii, pe www.secom.ro, pe www.good-routine.com si in cele 16 magazine Secom® din principalele orase ale tarii.

Secom® Healthcare Group

8000
prezenta
in farmacii
16
magazine

Evolutia Secom®

Evolutia Secom® de pana acum se datoreaza celor trei piloni pe care a fost construit business-ul:

Calitatea fara compromis

Preocuparea constanta
pentru inovatie

Dorinta autentica
de a face bine

Misiunea Secom® Healthcare Group ramane aceeasi de la momentul lansarii: de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere, livrate intr-o maniera etica de business.
Mai multe detalii despre grup gasiti pe www.secom-healthcare.com

Trendsetter

in fitorepia stiintifica

Povestea Secom® a inceput in anul 1991, ca o afacere de familie, avand un alt profil de activitate.


1991

Incepand cu anul 1997 Secom® se dezvolta spre ceea ce este astazi, sub acest brand fiind deschis unul dintre primele magazine cu profil naturist din Bucuresti.


1997

In anul 2002 Secom® evolueaza catre un mini Centru de Consultata Naturopata care promoveaza conceptul de medicina integrativa.In paralel incepe procesul de cercetare a pietei internationale de suplimente alimentare care se finalizeaza in anul 2004, an din care Secom® are profilul actual.


2002

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus inca din 2004 in Romania multe dintre ingredientele "inovatoare" disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.


2004

Secom® isi extinde acoperirea la nivel national prin echipa proprie de reprezentanti medicali si prin distributia directa in farmacii.


2008

Secom® lanseaza propriul lant de retail (2 locatii) si demareaza procesul de rebranding.


2013

Secom® lanseaza secom.ro si reteaua de retail offline ajunge la 10 magazine.


2016

Secom® urca pe locul 3 in piata de suplimente alimentare. Compania isi extinde portofoliul cu cosmetice naturale (gama Andalou Naturals).


2017

Secom® introduce in portofoliu o noua categorie de produse: ceaiuri premium (TEALIA™ si The Republic of Tea). Reteaua de retail Secom® ajunge la 13 magazine.


2018

Secom® lanseaza Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu.


2020

Din dorinta de consolidare a activitatii si identitatii de brand Secom®, este lansat Secom® Healthcare Group.


2021

Produse premium

utilizate de zeci de ani la nivel mondial

Peste 400 de produse naturale premium

300
suplimente alimentare
25
sortimente de ceaiuri
100
produse cosmetice

Toate produsele sunt introduse in portofoliu in urma unui proces riguros de selectie, care are la baza o multitudine de criterii stiintifice, pentru a putea oferi consumatorilor garantia sigurantei si a eficientei acestora. Detalii aici.

Suplimentele alimentare din portofoliul Secom® sunt unele dintre cele mai avansate suplimente din lume, fiind realizate de producatori internationali renumiti si administrate cu succes, de zeci de ani, la nivel mondial.

Printre acestia se numara Nature’s Way®, Solaray®, Kal®, Jarrow Formulas®, Essiac® Canada International, ChildLife® Essentials. Fiecare dintre acesti producatori detine fabrici licentiate la nivel farmaceutic, respecta standarde avansate de calitate (cGMP si FDA) si aplica cele mai noi descoperiri tehnologice pentru a oferi consumatorilor garantia sigurantei si eficientei produselor. Detalii aici.

Produsele pe care le aduce Secom® pe piata romaneasca contin materie prima de calitate superioara, au concentratii optime de ingrediente active, au forme de prezentare usor de administrat, permit eliberarea rapida a substantelor active in organism si ofera biodisponibilitate optima. Detalii aici.

Brand propriu

de suplimente alimentare cu formule inovatoare

In octombrie 2020, dupa aproape 17 ani de experienta in domeniu, Secom® a lansat Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu.

Produsele Good Routine® respecta aceleasi standarde de calitate cu care Secom® si-a obisnuit consumatorii si se diferentiaza prin asocierile unice de ingrediente care actioneaza sinergic, formule inovatoare, create dupa reteta proprie Secom®, pentru a sustine consumatorul modern in eforturile sale de a avea o viata echilibrata.

Suplimentele Good Routine® sunt fabricate de Secom® impreuna cu producatori din Spania, recunoscuti international pentru investitiile in Research & Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii.

Detalii pe www.good-routine.com

Retea proprie de retail si consultanta video

Produsele Secom® - atat cele importate cat si cele din brandul propriu Good Routine® - sunt disponibile in farmaciile partenere din intreaga tara, dar si in reteaua proprie - respectiv pe www.secom.ro

In magazinele Secom® compania ofera consumatorilor sai acces la toate cele 450 de produse din portofoliu, dar si la consultanta personalizata in fitoterapie stiintifica.

In plus, din octombrie 2021 Secom® ofera gratuit si consultanta video.
Printr-un simplu click, consumatorul poate intra in legatura cu un consultant din echipa Secom®, care are experienta si competentele necesare pentru a-l indruma in alegerea celor mai potrivite suplimente din portofoliul companiei.

Detalii aici

Si in cele 16 magazine Secom® din principalele orase:

Bucuresti
Bacau
Brasov
Cluj-Napoca
Iasi
Ploiesti
Pitesti
Sibiu
Timisoara
Arad
Oradea
Suceava