Varsta: 62 de ani
Afectiune principala: ciroza hepatica decompensata
Afectiune secundara: varice esofagiene, gastropatie portala, hipersplenism, insomnie

In octombrie 2007 am fost diagnosticat cu ciroza hepatica non virala, decompensata (varice esofagiene, gastropatie portala), hipersplenism.

Am urmat un tratament alopat si situatia s-a imbunatatit vizibil, insa in luna iunie 2009, din cauza inrautatirii starii de sanatate pe fondul unei infectii, ramase fara o localizare precisa si a miopatiei (slabiciune progresiva a musculaturii) care se accentua, m-am hotarat sa ma adresez, Centrului “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®).
Fara sa renunt la tratamentul alopat, datorita tratamentului naturalt indicat, actualizat lunar, am constatat o progresiva si substantiala imbunatatire a starii mele de sanatate. Analizele au aratat continuu, o ameliorare a indicatorilor relevanti, durerile membrelor inferioare au disparut, capacitatea de efort fizic si intelectual a crescut, insomniile au disparut.
Conform testului Fibroscan, gradul de fibrozare a ficatului a scazut de la 36,2 in august 2009 la 18,0 in iulie 2012. Aceasta valoare, corelata cu celelalte analize indica evolutia de la ciroza decompensata la ciroza compensata (adica fara complicatii). Evolutia pozitiva a fost evidentiata si prin testarile EIS, efectuate in Centru. Aceasta metoda complexa de testare permite depistarea precoce a unor dezechilibre in organism inainte de aparitia bolii, instituirea unor tratamente preventive dar si monitorizarea efectelor tratamentului urmat.

In prezent, ma simt foarte bine, atat fizic cat si psihic, si pentru mentinerea acestei stari, urmez tratamentul si sfaturile medicilor Centrului de Medicina Integrativa Secom®, (fost “Energy Plus”). Competenta, profesionalismul, pasiunea si daruirea, asociate cu produse de calitate exceptionala sunt “armele” cu care ii ajuta pe cei suferinzi.