Burnout-ul este o stare de epuizare fizica, psihica si emotionala produsa de stresul prelungit de la birou sau de acasa.

Este timpul sa ne intoarcem pe drumul nostru, atat personal cat si profesional si sa ne gasim claritatea si concentrarea necesare pentru a schimba orice context nefavorabil intr-o noua poveste de succes.

Am vorbit cu unii dintre cei mai pasionati oameni despre cum sa-ti protejezi pasiunea de efort si sa regasesti claritatea in momentele complicate.

Urmareste seria "The Turnout", cu un nou episod în fiecare saptamana!


EP.4 Marta Usurelu. Despre perioada sa de izolare, despre stres si anxietate, despre manifestarea burnout-ului în domeniu său.

ASCULTA TURNOUT-UL DE DIMINEATA !

Afla de la Dobro si invitatii sai cum sa depasesti starea de oboseala si anxietate si cum sa treci din burnout, in turnout.

O noua poveste in fiecare saptamana!Podcast cu Marta Usurelu si Dobro. Ascultă Turnoutul de dimineata, un moment despre burnout, ascultat la Radio Guerrilla.

Cu Neuro Optimizer® regasesti puterea, motivatia si concentrarea necesare pentru a ajunge din nou la cea mai buna versiune a ta, atat profesionala cat si personala.

Imbunatateste
starea emotionala

Sustine
sistemul
nervos

Imbunatateste
memoria si
concentrarea

Neuro Optimizer® este un supliment alimentar cu o formula complexa care contribuie in mod activ la mentinerea capacitatii de invatare, memorare si redare a informatiilor, a fluiditatii verbale, a concentrarii, a vigilentei si a atentiei.

Favorizeaza reducerea anxietatii si a stresului si ofera suport in imbunatatirea starii emotionale, a sociabilitatii, a adaptabilitatii si a capacitatii motorii.

Comanda-l acasa

Cei care au transformat Burnout-ul in Turnout

Boca Daniel

A 6-a zi de administrare, impreuna cu ulei de ficat de cod (tot de la Secom) si rezultatele sunt uimitoare. Nu ma mai trezesc obosit, nu mai sunt nervos, concentrare, viteze de reactie, stare de spirit, totul s-a imbunatatit ! Incredibil!

Irina

Acest produs este exceptional, in opinia mea! L-am luat la recomandarea medicului intr-o perioada de maxim stres care incepuse sa-mi afecteze ritmul normal de viata. Fara sa dau importanta prea mare, am luat acest produs. Dupa aprox. 2 saptamani eram alt om: mi-a crescut considerabil energia, pofta de viata, am devenit extrem de eficienta in toate activitatile, desi, repet, trecusem printr-o experienta foarte grea si destul de lunga (de fapt din acest motiv ajunsesem la medic). Recomand cu caldura acest produs!

Emilia

Folosesc Neuro Optimizer de o saptamana si am constatat ca acesta mi-a intarit si intinerit muschii, pielea si aspectul fizic, iar starea emotionala s-a schimbat. Nu mai am puseuri de iritabilitate/nervozitate cu aceeasi frecventa ca anterior. Dar cel mai important, dorm in sfarsit noaptea. Aveam impresia ca nu mai am scapare. Luasem inainte aceste ingrediente din compozitia produsului insa nu le administram in doza corecta si in tratamentul adecvat. Eram sceptica si am ezitat intocmai de aceea sa achizitionez produsul. Insa cu tot aerul de scepticism pe care il degaja, il recomand oricui. Este intr-adevar un produs revolutionar.

Gioada Maria

Este un produs complet, cu efecte extraordinare! Persoanele cu probleme il pot folosi cu incredere!

Nastasa Valentin

Produsul face minuni, dupa 3 incercari repetate cu tratament alopat cu antidepresive. Bravo, excelent! Si in combinatii cu altele e tonifiant.

Citeste toate review-urile