-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Consultanta
personalizata gratuita, la un click distanta*

*Consultanta pentru alegerea produselor din portofoliul Secom nu va fi realizata de un cadru medical, nu reprezinta un act medical si nu va fi asimilata procesului de telemedicina.

Acum poti apela online la serviciul nostru de consultanta video, pentru a descoperi cele mai potrivite solutii naturale din portofoliul Secom pentru starea ta de bine - de la suplimente alimentare, la cosmetice si ceaiuri naturale.

Programeaza o intalnire video in timp real cu unul dintre consultantii Secom, la o ora convenabila pentru tine si vei fi indrumat catre produsele care ti se potrivesc.

Produsele potrivite pentru tine, recomandate de specialistii Secom


Secom are un portofoliu de produse premium care include 300 de suplimente alimentare, 120 de cosmetice cu ingrediente naturale si 40 de ceaiuri cu ingrediente certificate si brevetate la nivel international. Stim ca poate fi o misiune dificila sa alegi ce este mai potrivit pentru tine dintr-o asemenea varietate.

De aceea, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta video personalizat in functie de stilul tau de viata si de nevoile tale, oriunde te-ai afla.

Cum functioneaza serviciul
de consultanta:

Te programezi

Alege din calendar ora si data sesiunii de consultanta video, precum si specialistul din echipa Secom care sa te ghideze in acest proces.

Primesti o lista personalizata de cumparaturi

In urma apelului video, vei primi pe email un sumar al discutiei. In acesta vei regasi lista produselor din portofoliul Secom care se potrivesc nevoilor tale si indicatii privind administrarea acestora, astfel incat sa le poti pune direct in cosul de cumparaturi.

Beneficiezi de consultanta gratuita

Acceseaza linkul furnizat in urma programarii si bucura-te de sfaturile oferite in direct de specialistul nostru in cadrul sesiunii de consultanta.
Vorbeste-i despre nevoile tale in ceea ce priveste bunastarea fizica si emotionala si te va ghida in mod gratuit catre produsele din portofoliul Secom care ti se potrivesc.

Beneficiaza in cel mai scurt timp de expertiza consultantilor Secom si obtine toate informatiile despre produsele din portofoliul nostru care iti pot face viata mai buna.