Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

stearyl heptanoate

Heptanoatul de stearil este obtinut prin esterificarea alcoolului stearilic cu acid heptanoic. Este folosit in industria cosmetica drept emolient.

Produse ce contin stearyl heptanoate

loader
36.80 lei 46.00 lei
In stoc

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Mancarimea, uscarea si aparitia de leziuni la nivelul pielii sunt cateva manifestari date de dermatita atopica, afectiun...

Sanatate de la A la Z

Caldura, radiatiile ultraviolete, produsele cosmetice cu parfum sau cu alcool, transpiratia, toate fac rau pielii sensib...

Inapoi la glosar