Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Squalane & Olea europaea (Maslin) oil

Scualanul reprezinta derivatul saturat al scualenului, triterpen cu actiune emolienta si hidratanta. Scualenul se regaseste in mod natural in compozitia sebumului si determina o permeabilitate cutanata mai buna, fapt ce determina utilizarea sa in industria cosmetica.

Produse ce contin Squalane & Olea europaea (Maslin) oil

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Utilizarea esentelor vegetale naturale, prezervate in uleiuri naturale, obtinute prin presare la rece, a castigat tot ma...

Inapoi la glosar