Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

sodium deoxycholate

Sarea de sodiul a acidului deoxicolic (acid biliar) este folosita in prepratatele de uz cosmetic datorita actiunii de crestere a permeabilitatii membranei si absorbtia ridicata a principiilor active la nivel dermic.

Produse ce contin sodium deoxycholate

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Cand incepe vara devenim mai preocupati de inconvenientele estetice pe care consideram ca le avem. Cu relativ putin timp...

Inapoi la glosar