Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Nuca de cocos

Extras din nuca de cocos, uleiul de cocos este constituit din acizi grasi mono si polinesatuarati (acid caprilic, capric, lauric, caproic, oleic), steroli si compusi fenolici. In industria cosmetica este folosit ca sursa de hidratare pentru piele si par (ajuta la refacerea structurii firului de par), ca adjuvant in tehnica farmaceutica (faza grasa pentru creme, unguente, emulsii), iar administrat intern contribuie la buna functionare a aparatului gastrointestinal si a aparatului cardiovascular. 

Produse ce contin Nuca de cocos

Inapoi la glosar