Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

glycol stearate

Mono ester al acidului stearic folosit ca adjuvant in cosmetice. Determina cresterea absorbtiei cutanate a principiilor active din produsul cosmetic.

Produse ce contin glycol stearate

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Mancarimea, uscarea si aparitia de leziuni la nivelul pielii sunt cateva manifestari date de dermatita atopica, afectiun...

Sanatate de la A la Z

Caldura, radiatiile ultraviolete, produsele cosmetice cu parfum sau cu alcool, transpiratia, toate fac rau pielii sensib...

Inapoi la glosar