Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00

Beneficii

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

1

Suplimentele alimentare din portofoliul Secom® contin ingrediente extrase din surse naturale, de aceea sunt blande cu organismul si nu contin reziduuri toxice, asimilandu-se rapid in organism.

Materia prima este obtinuta din plante nemodificate genetic, culturi bio in sol virgin, nepoluat cu pesticide, fara ingrasaminte si fara stimulente de crestere artificiale. Evitam astfel riscul introducerii in organism a unor reziduuri toxice care pot ramane in ingredientele folosite la fabricarea suplimentelor, reziduuri care pot conduce in timp, prin acumularea in organism din diferite surse, la tulburari endocrine si la declansarea unor afectiuni oncologice.

2

Suplimentele alimentare din portofoliul Secom® sunt originale, au aceeasi compozitie prezenta si utilizata la nivel international. Formulele sunt unice si reprezinta rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor, fiind administrate de zeci de ani la nivel mondial.

Producatorii pe care Secom® ii reprezinta in Romania sunt recunoscuti la nivel international si detin fabrici licentiate care respecta standardele cGMP (current Good Manufacturing Practice) si FDA (Food and Drug Administration). Produsele sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, au standarde calitative foarte inalte, ceea ce le confera eficienta si siguranta maxime.

In schimb, problema produselor contrafacute afecteaza si piata suplimentelor alimentare naturale. De aceea, este indicat ca pentru a evita inselatoria sa achizitionati suplimentele naturale importate in exclusivitate de Secom® doar de la distribuitori autorizati, exclusiv din farmaciile si magazinele cu profil naturist partenere.

Produsele contrafacute copiaza din punct de vedere al aspectului variantele originale ale suplimentelor alimentare. Dar ele nu contin substantele active benefice si pot fi periculoase pentru sanatate. Suplimentele contrafacute contin adesea substante nocive pentru organism, folosite pentru a obtine culoarea, consistenta si textura similare suplimentelor originale.

Secom® comercializeaza produsele din portofoliul sau in propriile magazine, in lanturile nationale de farmacii, in magazinele cu profil naturist, farmaciile independente si in mediul online, numarul acestora ajungand astazi la peste 8000 de puncte de lucru, iar reteaua de parteneri este in continua crestere.

3

Secom® importa suplimente alimentare de la producatori renumiti la nivel international, din SUA, Canada si Taiwan. Producatorii parteneri Secom® sunt companii cu experienta considerabila in domeniul medicinei integrative, recunoscuti si apreciati la nivel international pentru calitatea si eficienta produselor.

Acestia au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea industriei de suplimente alimentare prin investirea in cercetari ample si studii clinice pentru a oferi produse inovatoare, concentratii optime si eficienta maxima, precum si prin atentie si respect in realizarea tuturor produselor.

De exemplu, compania Solaray® este cel mai complex dezvoltator de suplimente alimentare, cu peste 900 de produse in portofoliu. An de an Solaray® a obtinut locul intai in topul alcatuit de revista Whole Foods pentru cea mai complexa gama de produse.

Secom® este unic importator Nature’s Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int’l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel®, Andalou Naturals, TEALIA® si KAL®.

4

Extracte standardizate din plante, ingrediente patentate, ingrediente inovative/de ultima generatie, ingrediente studiate clinic – pentru a oferi biodisponibilitate si eficienta maxime. Materia prima folosita in produsele importate de Secom® este supusa in permanenta unui proces controlat de prelucrare si de fabricare ce implica verificare, decontaminare, purificare a tuturor loturilor, de aceea produsul finit nu prezinta impuritati.

Producatorii pe care Secom® ii reprezinta in Romania folosesc materie prima de calitate superioara importata de la cei mai mari furnizori de materie prima pentru suplimente alimentare din lume, care detin extracte patentate si extracte standardizate de ingrediente active.

De exemplu, Jarrow Formulas® foloseste coenzima Q10 de cea mai inalta puritate si biodisponibilitate, produsa de Kaneka, Japonia, liderul mondial in domeniu. Kaneka Q10™ este cea mai pura si studiata coenzima Q10 din lume, majoritatea studiilor clinice efectuate in ultimii 30 de ani pe coenzima Q10 au folosit Kaneka Q10™. Kaneka Q10™ este singura forma de coenzima Q10 bio-identica cu cea produsa in organismul uman.

5

Producatorii pe care Secom® ii reprezinta in Romania respecta concentratiile optime de substante active recomandate de literatura de specialitate pentru cele mai bune rezultate.

Trebuie precizat ca o concentratie optima de substanta activa nu se refera doar la cantitatea de planta prezenta in produs, ci si la calitatea extractului standardizat, patentat. Acesta contine, de fapt, substantele bioactive ce actioneaza in organism.

6

Biodisponibilitatea reprezinta raportul dintre doza de produs administrata si cantitatea de substanta activa care este asimilata in organism si isi manifesta efectul biologic.

Produsele importate de Secom® ofera biodisponibilitate maxima datorita extractelor patentate si a concentratiilor optime de ingrediente active. In plus, formele de prezentare ajuta la o administrare usoara si permit eliberarea rapida a substantelor active in organism: capsule vegetale, capsule easy-to-swallow (usor de inghitit), tablete easy-solv® (care se dizolva in cateva minute de la inghitire).

7

Un pret scazut al flaconului nu reprezinta garantia celui mai bun pret. Produsele importate de Secom® au un pret avantajos avand in vedere numarul ridicat de capsule dintr-un flacon, complexitatea formulelor si concentratiile ridicate de substante active.

De exemplu, produsul Alive!™ (fara fier) contine 133 de ingrediente din surse naturale: 29 de vitamine si minerale, 37 extracte din fructe, legume si plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi grasi Omega-3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanti si 18 aminoacizi. In plus, nutrientii din Alive!™ (fara fier) se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 30 de minute, adica de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare.

Un alt exemplu relevant din portofoliul Secom® este produsul Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS care contine 3 miliarde bacterii probiotice, pentru o repopulare optima a florei microbiene, 6 tulpini patentate – 4 Bifidobacterium si 2 Lactobacillus, pentru actiune eficienta pe cat mai multe tipuri de agenti patogeni si 2 tipuri de prebiotice – FOS si GOS, pentru a actiona inclusiv la nivelul colonului. In plus, produsul se administreaza din prima zi de viata si ajunge pana la 71 de zile de administrare.

8

Gama de produse pentru copii este elaborata special pentru nevoile acestora de catre medici pediatri si contine cele mai eficiente ingrediente. Toate produsele din gama pentru copii sunt recomandate de Societatea Romana de Pediatrie. Produsele din portofoliul Secom™ acopera toata gama de afectiuni si se adreseaza atat adultilor cat si copiilor, printr-o gama special conceputa pentru acestia de catre medici pediatri.

Linia de produse pentru adulti contine: vitamine, minerale, aminoacizi, extracte standardizate din plante, fructe si legume, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice, extracte glandulare, formule fito-homeopate.

Linia de produse pentru copii, Childlife Essentials® a fost conceputa in anul 2000 de catre dr. Murray Clarke si contine zeci de produse eficiente in sustinerea dezvoltarii sanatoase si cresterii armonioase a bebelusilor si copiilor. Produsele Childlife Essentials® sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, niciun produs nu contine aditivi, coloranti sau indulcitori artificiali, iar gustul natural de fructe este usor acceptat de copii pentru administrarea zilnica.

Produsele din portofoliul Secom® sunt prezente in America, Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda.

9

Produsele Secom® se prezinta sub forma de capsule, crema, gel, pudra sau forma lichida, astfel incat sa se asigure o administrare usoara si o eliberare rapida si eficienta a substantelor active, exact acolo unde este nevoie.

In portofoliul Secom® sunt disponibile produse cu capsule easy-to-swallow a caror forma le face usor de administrat, capsule gelatinoase moi cu textura si consistenta speciale pentru o ingestie facila, capsule ActivTab™, Easy-Solv® si RapidSolv® care se dizolva in cateva minute de la inghitire, capsule cu eliberare prelungita, protejate enteric sau vegetale ce pot fi administrate in dietele vegetariene si vegane.

Produsele din gama de pediatrie au gust natural de fructe, indragit de copii, si forme de prezentare adaptate categoriilor de varsta carora li se adreseaza: lichida, pudra sau capsule gelatinoase moi.

10

In portofoliul Secom® se afla peste 300 de produse naturale care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern. Varietatea ingredientelor, unicitatea si caracterul inovativ al acestora fac posibila elaborarea unor scheme de tratament complementar pentru orice afectiune, dar si pentru mentinerea unui nivel optim de sanatate.

Vitaminele, mineralele, extractele standardizate din plante, fructe si legume, formulele fito-homeopate, ciupercile medicinale, extractele glandulare, aminoacizii, enzimele, probioticele si prebioticele sunt cateva dintre solutiile oferite de Secom® pentru sanatatea intregului organism.

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica