52% dintre persoane prefera sa administreze vitamine pentru energie

52% dintre persoane prefera sa administreze vitamine pentru energie

Aproximativ 52% dintre respondentii sondajului Secom® au declarat ca atunci cand se simt obositi si nu cunosc cauza problemei apeleaza la un complex de multivitamine pentru a-si creste nivelul de energie.

Alti 10,8% dintre participantii la sondaj apeleaza la un neurostimulator, 18,9% se bazeaza pe alte ingrediente active din medicamente si suplimente alimentare, in timp ce 17,3% solicita recomandarea si ajutorul unui medic.

Pentru un nivel optim de energie, Secom® iti recomanda Alive!™, Mega-Nutrient cu 133 de ingrediente esentiale: 29 de vitamine si minerale, 37 de extracte din fructe, legume si plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi grasi Omega 3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanti si 18 aminoacizi.

Sondajul Secom® s-a desfasurat pe site-ul www.secom.ro, in perioada 5 februarie – 7 aprilie 2015. In cadrul acestuia 259 de persoane au raspuns la intrebarea “Cand ma simt obosit fara motiv apelez la: un complex de multivitamine, un neurostimulator, medicamente si suplimente alimentare sau medic.”

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    76,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare