DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Secom® deschide un magazin in Mega Mall Bucuresti: reduceri de 20% in luna decembrie

Secom® deschide un magazin in Mega Mall Bucuresti: reduceri de 20% in luna decembrie

Secom® continua extinderea retelei de magazine proprii prin inaugurarea unei locatii noi in Bucuresti, ajungand astfel la o retea de 13 unitati comerciale.

Noul magazin Secom® este amplasat in incinta centrului comercial Mega Mall Bucuresti, la nivelul 1, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, sector 2, Bucuresti, langa National Arena.

In luna decembrie, clientii beneficiaza de o reducere 20% la intreg portofoliul de produse pentru sanatate si frumusete*, iar primii 400 de clienti primesc un cadou special, in limita stocului disponbil.

*Reducerea acordata nu se cumuleaza cu discountul cardului de fidelitate sau cu alte reduceri si este valabila pentru intreg portofoliul Secom®, cu exceptia produsului Tien Hsien Liquid.

Vizitatorii magazinului primesc consultanta de specialitate in alegerea celor mai potrivite produse pentru sanatate si frumusete, in functie de necesitatile organismului. Experinta de cumparaturi este una relaxanta, noua locatie avand un concept unic, inspirat din natura.

In noul magazin Secom® este disponibil intreg portofoliul de produse Secom®: peste 300 de suplimente alimentare naturale, atent selectionate pentru a acoperii toate ariile terapeutice, gama speciala de Pediatrie de la ChildLife® Essentials, precum si produsele pentru frumusete Andalou Naturals, brand cunoscut de cosmetice naturale cu ingrediente Non-GMO (nemodificate genetic) si celule stem din plante si fructe, introdus in portofoliul Secom® de la 1 martie 2017.

Magazinul este deschis de luni pana duminica in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Consumatorii Secom® pot descoperi portofoliul de produse in 13 unitati in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Va asteptam!

Urmatorul articol