Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

ChildLife® Essentials: Suplimente alimentare de cea mai inalta calitate pentru copii

ChildLife® Essentials ofera o linie completa de suplimente alimentare concepute special pentru bebelusi si copii. Experienta noastra legata de sanatatea copiilor si a sugarilor este foarte vasta. Dr. Murray Clarke, cel care a fondat compania si a dezvoltat formulele, s-a specializat in pediatrie in ultimii 20 de ani, in clinica sa de homeopatie si nutritie.

Gama ChildLife® Essentials este rezultatul efectiv al acestei experiente. Cele 14 produse pe care le oferim s-au dovedit a fi cele mai importante si cele mai eficiente in sustinerea dezvoltarii sanatoase si cresterea naturala a imunitatii bebelusilor si a copiilor. Produsele ChildLife® Essentials sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai inalta calitate. Niciun produs nu contine aditivi, coloranti sau indulcitori artificiali. Gustul extraordinar usureaza copiilor administrarea zilnica.

Produsele ChildLife® Essentials sunt vandute in magazine cu profil naturist si farmacii din toata America. International, acestea sunt distribuite in Taiwan, Singapore, China, Filipine, Indonezia, Tailanda, Irlanda, Croatia, Polonia, Romania si Noua Zeelanda. Suntem mandri de aceasta linie de produse si suntem profund devotati promovarii de suplimente alimentare eficiente pentru un start sanatos in viata!

Aller-Care

118.50ml (gust de struguri)

Cod Liver Oil

237ml (gust de capsune)

Colostrum plus Probiotics

50g pudra (gust de portocale/ananas)

Multi Vitamin & Mineral

237ml (gust de portocale/mango)

Pure DHA

90 capsule moi masticabile (gust de fructe)

Calcium with Magnesium

474ml (gust de portocale)

Vitamin C 250mg (copii)

118.50ml (gust de portocale)

Vitamin D3 500UI (copii)

29.60ml (gust de fructe)

Cough Syrup

118.50ml (gust de fructe)

Toothpaste Tablets

60 tablete (gust de fructe)

Echinacea (copii)

29.60ml (gust de portocale)

Liquid Iron 10mg

118.50ml (gust de fructe)

NOU
Gripe Water

59.15ml

Unde ne gasesti

Deschide harta: