Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00
andalou-naturals

Andalou este primul brand de cosmetice cu ingrediente naturale, nemodificate genetic (Non-GMO), nascut din dorinta de a oferi o noua abordare asupra frumusetii.

Povestea Andalou incepe in Novato, California, in anul 2010, atunci cand Stacey Kelly Egide si Mark Egide, decid sa creeze o companie care sa ofere consumatorilor produse de ingrijire organice, cu o mare responsabilitate sociala. Vizionari, Stacey Kelly Egide si Mark Egide, au o experienta de aproape 30 de ani in industria cosmeticelor naturale, creand de-a lungul timpului numeroase branduri care au schimbat perceptia consumatorilor orientati catre natura. Acestia au lansat in 1989 prima linie de produse de ingrijire fara a fi testate pe animale (cruelty free) din Statele Unite, Beauty Without Cruelty. In 1999 au creat brandul Avalon Organics, prima linie de produse de ingrijire certificate organic, determinand schimbarea legislatiei din California, SUA, in definirea clara a standardelor certificarii organice.

De-a lungul anilor, sotii Egide au lansat si alte marci, ca Alba Botanica, Alba Hawaiian, Sonoma Soap Company, Un-petroleum and The San Francisco Soap Co., produse apreciate de consumatorii orientati catre ingrediente naturale, organice.

Andalou Naturals reprezinta o incununare a eforturilor sotilor Egide, brand-ul distingandu-se atat prin formulele cu ingrediente naturale deosebite si de calitate superioara, cat si certificarea ingredientelor Non GMO.

Andalou Naturals ofera o perspectiva unica in intarzierea procesului natural de imbatranire a pielii, incluzand in formule stiinta celulelor stem din plante si fructe. Celulele stem reprezinta o sursa deosebita de nutrienti pentru piele, antioxidanti, ofera protectie impotriva razelor soarelui sau vin sa sustina pielea sensibila. In functie de spectrul de actiune, formulele Andalou asociaza celule stem din mar (Malus Domestica), celule stem dintr-o specie rara de struguri (Solar Vitis), celulele stem din argan (Argania Spinosa), sau celulele stem din transafir alpin (Rhododendron ferrugineum).

Andalou ofera o gama larga de produse pentru ingrijire a tenului (1000 roses® - ten sensibil, Age Defying - ten matur sau uscat, Brightening - ten normal sau mixt, Clear Skin - ten gras, predispus imperfectiunilor), produse pentru ingrijirea parului (sampoane, balsam, styling) si produse pentru corp (lotiuni si unturi de corp, geluri de dus).

Andalou ofera atat o experienta senzoriala cat si ingrijire de inalta calitate, imbinand extractele naturale, aromele cu stiinta.

Produsele Andalou Naturals
• contin ingrediente Non-GMO - nu provin din organisme modificate genetic,
• sunt Cruelty-Free - nu au fost testate pe animale
• nu contin gluten
• sunt Eco-Friendly - sunt prietenoase cu mediul inconjurator
• contin ingrediente Certificate organic
• contin ingredient provenite din comertul echitabil (Fair Trade),
• sunt Vegetariene, Vegane, testate-clinic.

Nou
loader
55.00 lei
In curs de aprovizionare

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica