25% reducere la orice produs de pediatrie din gama ChildLife!

Vitalitate pentru fiecare cu noua gama Alive!™ Ultra de la Secom

Vitalitate pentru fiecare cu noua gama Alive!™ Ultra de la Secom

Dupa o vara in care ne-am bucurat de razele soarelui, inceputul sezonului rece poate veni cu un nivel scazut de energie si de motivatie.

Pentru a te bucura de vitalitate zi de zi, Secom a lansat gama Alive!™ Ultra care include 4 produse noi: ALIVE!™ Ultra – Women’s Ultra, Men’s Ultra, Women’s 50+ Ultra si Men’s 50+ Ultra. Formulele sunt concepute special pentru a oferi sprijin nutritiv pentru functionarea normala a intregului organism, conform nevoilor specifice genului si varstei fiecaruia dintre noi.

Alive!® se diferentiaza prin formule complexe - ce contin vitamine, minerale, enzime digestive si un amestec patentat de pulbere de fructe, legume si „hrana verde”: Orchard Fruits™, Garden Veggies™ si Daily Greens™, biodisponibilitate crescuta si adresabilitate tintita, in functie de nevoi.

Alive!™ Women’s Ultra - Formula complexa, special conceputa pentru femei, sustine necesarul energetic zilnic specific feminin, regleaza activitatea hormonala si sustine fertilitatea, reduce oboseala si extenuarea.

Alive!™ Men’s Ultra - Formula complexa, special conceputa pentru barbati, mentine metabolismul energetic normal, sustine functionarea normala a sistemului muscular, este adjuvant in functionarea normala a intregului organism.

Alive!™ Women’s 50+ Ultra - Formula complexa, special conceputa pentru femeile de peste 50 de ani ofera suport nutritiv specific varstei pentru functionarea normala a intregului organism, mentine sanatatea sistemului osos si a ligamentelor, contribuie la reglarea activitatii hormonale.

Alive!™ Men’s 50+ Ultra - Formula complexa, special conceputa pentru barbatii de peste 50 de ani ofera suport nutritiv specific varstei pentru functionarea normala a intregului organism, mentine sanatatea sistemului osos si a ligamentelor, sustine functionarea normala a prostatei.

Produsele din noua gama ALIVE!™ Ultra au un pret recomandat de 59 de lei (TVA inclus) si sunt disponibile in magazinele Secom® din tara, pot fi comandate direct de pe site-ul www.secom.ro sau pot fi achizitionate din farmaciile partenere de la nivel national.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspunde nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale certificate si brevetate la nivel global, realizate de unii dintre cei mai renumiti producatori internationali. In prezent, portofoliul Secom® include peste 470 de produse naturale premium: 300 suplimente alimentare care acopera o gama larga de afectiuni, peste 40 de sortimente de ceaiuri si 130 de produse cosmetice de ultima generatie.

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus acum 15 ani in Romania multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 14 magazine Secom® din Bucuresti (4 locatii), Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Urmatorul articol