📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Secom® aduce in Romania o gama noua de cosmetice naturale: CannaCell® de la Andalou Naturals

Secom® aduce in Romania o gama noua de cosmetice naturale: CannaCell® de la Andalou Naturals

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa si promotor al frumusetii prin cosmetice naturale, isi extinde portofoliul cu o noua gama: CannaCell® de la Andalou Naturals, cu celule stem din canepa, ingrediente inovatoare in industria frumusetii. Antioxidantii din complexul de celule stem din canepa, CannaCell®, ajuta la combaterea efectelor radicalilor liberi si a poluarii asupra pielii si la incetinirea procesului de imbatranire prematura.

Cosmeticele din gama CannaCell® sunt dedicate ingrijirii tuturor tipurilor de piele si se disting prin formule complexe cu ingrediente naturale, fiind certificate Non-GMO (nemodificate gene-tic), Gluten free (fara gluten) si Cruelty free (nu sunt testate pe animale). Ingredientele din compozitia produselor sunt de origine vegetala si sunt caracterizate prin lipsa compusilor chimici nocivi precum ftalati, sulfati, siliconati sau parabeni. De asemenea, celulele stem din canepa prezente in gama CannaCell® sunt lipsite de compusi cu proprietati psihogene precum Cannabidiol (CBD) sau Tetrahidrocanabinol (THC).

Gama CannaCell® de la Andalou Naturals comercializata de Secom® in Romania cuprinde 9 produse de ingrijire a tenului si a corpului: CannaCell® Cleansing foam - spuma de curatare nutritiva, CannaCell® hydrating toner - lotiune tonica hidratanta, CannaCell® X.Foliate Scrub - crema exfolianta cu actiune blanda, CannaCell® D.Puff Eye Cream - crema revitalizanta pentru ochi obositi, CannaCell® Happy Day Cream si CannaCell® Dreamy night cream – respectiv crema hidratanta de zi si de noapte, CannaCell® D.Tox Mask - masca pentru detoxifierea tenului, CannaCell® Sun Buddy SPF 30 - lotiune de zi cu factor de protectie solara 30 si CannaCell® Botanical Skin Care Get Started Kit care contine 5 mini produse esentiale pentru ritualul zilnic de ingrijire a tenului, fiind ideal in calatorii.

Noile cosmetice naturale CannaCell® sunt disponibile in magazinele Secom® din tara sau pot fi comandate direct pe site-ul oficial www.secom.ro.

Despre Andalou Naturals

Andalou Naturals este o companie din SUA care si-a propus sa ofere consumatorilor produse de ingrijire naturale, cu o mare responsabilitate sociala. Fondata in anul 2010, de Stacey Kelly Egide si Mark Egide, vizionari cu experienta de peste 30 de ani in industria cosmeticelor naturale, Andalou Naturals reprezinta o incununare a eforturilor sotilor Egide, brand-ul se distinge prin ingredientele certificate Non-GMO, dar si prin perspectiva unica privind intarzierea procesului natural de imbatranire a pielii, incluzand in formule stiinta celulelor stem din plante si fructe. Andalou Naturals este comercializat in Romania de Secom® inca din 2017.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale certificate si brevetate la nivel global, realizate de unii dintre cei mai renumiti producatori internationali. In prezent, portofoliul Secom® include peste 470 de produse naturale premium: 300 suplimente alimentare care acopera o gama larga de afectiuni, peste 40 de sortimente de ceaiuri si 130 de produse cosmetice de ultima generatie.

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 14 magazine Secom® din Bucuresti (4 locatii), Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Urmatorul articol