Noul RestoraFlor™ Junior de la Secom®: formula avansata de saruri de rehidratare, bacterii benefice si fibre solubile

Noul RestoraFlor™ Junior de la Secom®: formula avansata de saruri de rehidratare, bacterii benefice si fibre solubile

Vara, pentru noi parintii, nu inseamna doar distractie, soare si balaceala cu cei mici, ci si o serie de provocari: insolatii, toxiinfectii alimentare, viroze, tulburari diverse, majoritatea cauzate de virusuri. Toate acestea pot duce la deshidratarea copilului, care poate fi periculoasa daca nu luam masuri la timp.

Pentru a scapa de aceasta grija si pentru a ne bucura linistiti de timpul petrecut impreuna, la piscina, la mare, la munte sau la bunici, Secom® a introdus in portofoliu RestoraFlor™ Junior – o formula avansata care asociaza solutii de rehidratare orala, cu probiotice si fibre solubile ce potenteaza actiunea bacteriilor benefice. Noul produs are dubla actiune: mentine nivelul normal de electroliti in organism - care regleaza cele mai importante functii - si echilibreaza flora intestinala, in conformitate cu ghidurile Societatii Europene de Gastroenterologie, Hepatologie si Nutritie Pediatrica. RestoraFlor™ Junior este un ajutor de incredere in restabilizarea organismului copiilor in cazurile de deshidratare provocate de starile diareice sau varsaturi.

Un diferentiator important al RestoraFlor™ Junior este tulpina patentata de Lactobacillus rhamnosus (ATCC® 53103™)1, o bacterie cu beneficii relevate de studii clinice. Un studiu multicentru realizat la nivel european si publicat in Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition2 a evidentiat, de exemplu, ca aceasta poate fi eficace in recuperarea mai rapida in diareea acuta, apoasa, cauzata de Rotavirus,. Acelasi studiu a aratat ca administrarea sarurilor de rehidratare orala impreuna cu tulpina acestei bacterii este eficienta in ameliorarea simptomelor din gastro-enterita si in scaderea duratei episoadelor diareice si a spitalizarii.

RestoraFlor™ Junior poate fi administrat incepand cu varsta de 1 an si are un gust placut de zmeura. Produsul beneficiaza de o forma de ambalare superioara si inovatoare – in plicuri Twinactive® cu doua compartimente, care nu permit interactiunea intre ingredientele formularii (saruri de electroliti si bacterii benefice), facilitand stabilitatea produsului finit. Acesta are un pret recomandat de 51 de lei (TVA inclus) si este disponibil in magazinele Secom® din tara sau poate fi comandat direct de pe site-ul /products/supliment-alimentar-restoraflor-junior-uga-nutraceuticals.

1 ATCC este o companie de renume mondial din domeniul resurselor materialelor biologice, care se ocupa cu achizitia, autentificarea si depozitarea de microorganisme, celule si alte produse certificate ISO (International Organization for Standardization).

2 Guandalini Stefano; Pensabene Licia; Zikri Mona Abu; Dias Jorge Amil; Casali Luigi Gobio; Hoekstra Hans; Kolacek Sanja; Massar, Karin; Micetic -Turk Dusanka; Papadopoulou Alexandra de Sousa; Jaime Salazar; Sandhu Bhupinder; Szajewska Hanna; Weizman Zvi; Lactobacillus GG Administered in Oral Rehydration Solution to Children with Acute Diarrhea: A Multicenter European Trial; published in Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition: January 2000 - Volume 30 - Issue 1 - p 54-60.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspunde nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale certificate si brevetate la nivel global, realizate de unii dintre cei mai renumiti producatori internationali. In prezent, portofoliul Secom® include peste 470 de produse naturale premium: 300 suplimente alimentare care acopera o gama larga de afectiuni, peste 40 de sortimente de ceaiuri si 130 de produse cosmetice de ultima generatie.

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 14 magazine Secom® din Bucuresti (4 locatii), Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Urmatorul articol