Cosmetice naturale pentru barbati, o noua categorie in portofoliul Secom®

Cosmetice naturale pentru barbati, o noua categorie in portofoliul Secom®

Produsele Andalou Naturals MEN se remarca prin ingrediente provenite din culturi organice, certificate Non-GMO, Gluten-free, Cruelty-free si Fair trade

Secom®, promotor al sanatatii si frumusetii prin produse naturale cu ingrediente de inalta calitate, a introdus in portofoliu o noua categorie: cosmetice naturale pentru barbati din gama Andalou Naturals MEN. Imbogatite cu complexul CannaCell®, ce are la baza celulele stem din canepa, noile produse Andalou MEN sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

Gama de cosmetice Andalou Naturals MEN se adreseaza barbatului modern, preocupat sa aiba un stil de viata sanatos, este activ la job, dar si in viata personala, mereu in miscare, fie ca prefera sa mearga regulat la sala, sa alerge cu cainele in parc, sa joace tenis ori baschet cu prietenii sau e genul care face drumetii. Este “the guy next door”, atent la imaginea sa, interesat ca produsele pe care le foloseste sa fie cat mai naturale si mai prietenoase cu mediul. Pentru barbatul Andalou MEN, Secom a adus in Romania 9 tipuri de cosmetice pentru ingrijirea tenului , corpului si a parului, inclusiv un Men Get Going Kit care contine 4 produse esentiale pentru ritualul zilnic, ce ajung pentru o perioada de 2 saptamani, fiind ideal pentru calatorii sau pentru mers la sala.

Formulele complexe din gama Andalou MEN cu CannaCell® se remarca prin ingrediente din culturi organice certificate Non-GMO (nemodificate genetic), Gluten-free (fara gluten) si Cruelty-free (nu sunt testate pe animale) si care respecta principiile Fair trade (ingrediente provenite din comertul echitabil). Antioxidantii din complexul de celule stem din canepa, CannaCell®, ajuta la combaterea efectelor radicalilor liberi si a poluarii asupra pielii si la incetinirea procesului de imbatranire prematura. Celulele stem din canepa prezente in gama CannaCell® pentru barbati sunt lipsite de compusi cu proprietati psihogene.

Cosmeticele pentru barbati Andalou Naturals MEN nu contin compusi chimici nocivi precum ftalati, sulfati, siliconati sau parabeni, aluminiu si nici triclosan, un compus chimic cu potential periculos pentru organism.

Produsele din noua gama Andalou Men sunt disponibile in magazinele Secom® din tara sau pot fi comandate direct de pe site-ul https://www.secom.ro/cosmetice-naturale, beneficiind de preturi recomandate intre 38 si 71 de lei.

Despre Andalou Naturals

Comercializat in Romania de Secom® inca din 2017, brandul american de cosmetice naturale Andalou Naturals ofera o perspectiva unica privind intarzierea procesului natural de imbatranire a pielii, produsele sale incluzand in formule stiinta celulelor stem din plante si fructe. Numite si celule “universale”, acestea au capacitatea de a se adapta la activitatea proprie a celulelor pielii, sprijinind procesul lor de regenerare. Cosmeticele Andalou contin si alte ingrediente extrem de benefice pentru ingrijirea tenului, precum resveratrolul, probioticele, enzime derivate din fructe de padure, Coenzima Q-10 sau mierea de Manuka – ingrediente introduse de Secom in Romania inca din 2004, anul infiintarii companiei.

Portofoliul Andalou Naturals include peste 130 de produse dedicate ingrijirii tenului, corpului si parului femeilor si barbatilor, care se diferentiaza atat prin formulele cu ingrediente naturale, nemodificate genetic (Non-GMO), cat si prin faptul ca sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly si provin din comertul echitabil (Fair trade).

Urmatorul articol