-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Vino sa discutam despre tulburarile digestive si sindromul de colon iritabil la Maratonul de Sanatate Secom®

Vino sa discutam despre tulburarile digestive si sindromul de colon iritabil la Maratonul de Sanatate Secom®

Tulburarile digestive sunt o constanta a zilelor noastre. Fie ca discutam despre simptome precum balonare, disconfort abdominal, arsuri gastrice sau afectiuni precum gastrite, tulburarile de tranzit, sindrom de colon iritabil – toate sunt foarte prezente astazi. Tulburarile sistemului digestiv sunt stans legate de obiceiurile alimenatre, calitatea produselor alimenatre pe care le consumam, stres, stilul de viata, dar si anumite disfunctii care apar odata cu inaintarea in varsta.

Vino miercuri, 20 aprilie, ora 18:30 la Maratonul de Sanatate Secom® sa discutam despre sindromul de colon iritabil si alte tulburari digestive care ne afecteaza din ce in ce mai mult astazi.

Speaker: dr. Eugen Craciun, medic primar gastroenterologie si hepatologie.

Evenimentul se desfasoara la Libraria Humanitas de la Cismigiu, Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38.

Maratonul de Sanatate este un proiect de informare Secom®, realizat in parteneriat cu Mamica Urbana, care-si propune sa initieze un dialog referitor la problemele care ne afecteaza sanatatea, oferind totodata o abordare holistica asupra sanatatii prin intelegerea cauzelor profunde ale problemelor. Proiectul a debutat pe 9 martie cu un seminar despre infectiile respiratorii si a cuprins trei seminarii pe teme de sanatate.

Participarea la eveniment se face doar pe baza de invitatie. Daca sunteti interesati, va rugam sa va inscrieti la adresa de e-mail: victoria.donos@secom.ro. Invitatiile sunt limitate.

Partenerii Maratonului de Sanatate: Libraria Humanitas de la Cismigiu, Profructta, Mamica Urbana.

Urmatorul articol