Secom® se extinde in zona de vest a tarii si lanseaza un magazin in Timisoara

Secom® se extinde in zona de vest a tarii si lanseaza un magazin in Timisoara

Bucuresti, 4 aprilie 2016: Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos continua extinderea retelei proprii de retail si anunta prima lansare din 2016 in Timisoara. Magazinul Secom® Timisoara este cel de-al 9-lea din portofoliul Secom® si primul din regiunea de vest a tarii.

Situat in Piata Huniade nr. 3 (langa Opera Romana din Timisoara), magazinul Secom® are o suprafata de 70 mp si a necesitat de o investitie de aproximativ 40.000 de Euro.

In cadrul magazinului din Timisoara sunt disponibile toate produsele naturale pentru sanatate si frumusete, din portofoliul Secom®: peste 250 de suplimente alimentare (vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii) si 35 de fito-dermatocosmetice de ultima generatie pentru sanatatea pielii, a tenului si a unghiilor. In cadrul magazinului consumatorii pot beneficia de consultanta de specialitate si consiliere pentru alegerea produselor naturale pentru sanatate, mod de administrare, asocierea cu tratamentul alopat.
“Reteaua de retail Secom® reprezinta o interfata dintre companie si consumator, fiind totodata un raspuns la nevoia de a crea o cultura de administrare a suplimentelor alimentare, in conditiile in care domeniul este putin inteles, iar romanii au tendinta de a se automedica. Secom® sustine alegerea informata de produse naturale de sanatate si administrarea acestora alaturi de tratamentul alopat, iar magazinele Secom® ne ajuta sa promovam aceste concepte”, sustine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Magazinul este deschis publicului din 4 aprilie 2016 dupa urmatorul program: luni – vineri, de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.
Cu ocazia lansarii, in magazinul Secom® din Timisoara se desfasoara campania speciala: 150 de premii pentru achizitii in valoare de 150 de lei, prin care cumparatorii pot primi unul dintre cele 150 de cadouri special pregatite.


Lansata in urma cu trei ani (aprilie 2013), reteaua de retail Secom® cuprinde astazi 9 magazine in Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti si Timisoara. Obiectivul companiei este ca in 10 ani, in fiecare oras mare din Romania sa existe un magazin Secom®.

Despre Secom®

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, L-citrulina, L-ornitina si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si 35 de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania.
Portofoliul Secom® include produsele a 10 brand-uri mari internationale, recunoscute datorita calitatii si formulelor inovatoare.

Produsele Secom® sunt disponibile in 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 9 magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Victoria Donos
PR Manager Secom®
victoria.donos@secom.ro
Telefon: 0729 300 304

Urmatorul articol