Secom® va invita la Nutraceutica, Salonul International de Suplimente Alimentare

Secom® va invita la Nutraceutica, Salonul International de Suplimente Alimentare

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui stil de viata sanatos al omului modern, participa la Nutraceutica, Salonul International de Suplimente Alimentare, organizat in premiera, la Romexpo, Pavilionul C4, in perioada 14-16 aprilie 2016.

In cadrul evenimentului, Secom® va asteapta la standul B1-B10, din Pavilionului C 4, cu reduceri de 20%* la intreg portofoliul de produse, evenimente speciale, oferte comerciale si consilierea pentru alegerea corecta a produselor naturale pentru sanatate si frumusete.

Studentii si absolventii facultatilor cu profil medical sau farmaceutic sunt invitati joi, 14 aprilie de la ora 16:00 sa cunoasca oportunitatile de cariera in cadrul Secom®, in cadrul evenimentului “Cariere in Nutritie, Pharma Retail si Wellness”, la care v-a participa directorul de HR Secom®.

Vineri, de la ora 16:00 la standul Secom® va avea loc lansarea celui mai recent numar al publicatiei Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa. Vom discuta despre sanatatea copiilor – subiectul acestei editii. Participantii la eveniment vor primi o colectie cu toate numerele revistei.

Sambata, incepand cu ora 12:30, va invitam la evenimentul “Medicina Integrativa, o viziune holistica asupra pacientului si a bolii”. In cadrul evenimentului Ana Costea, Coodronator Centru de Medicina Integrativa Secom®, va discuta despre conceptul de medicina integrativa, rolul fitoterapiei stiintifice in medicina integrativa, cum se asociaza tratamentele naturale, cand si in ce contex, ce este un supliment alimentar astazi si cum pot fi integrate acestea alaturi de tratamentele alopate.

Program vizitare:
Joi, 14 aprilie: 12:00 – 18:00
Vineri, 15 aprilie: 10:00 – 18:00
Sambata, 16 aprilie: 10:00 – 16:00

Accesul la eveniment este gratuit.
Detalii despre eveniment si programul evenimentelor conexe aflati pe: nutraceutica.ro

Urmatorul articol