Secom® va asteapta si in magazinul din Timisoara

Secom® va asteapta si in magazinul din Timisoara

Timisorenii pot accesa toate produsele din portofoliul Secom® in cadrul noului magazin Secom® inaugurat pe 4 aprilie, la Timisoara. Magazinul este situat in centrul orasului, Piata Huniade nr. 3 (langa Opera Romana din Timisoara) si ofera acces la peste 250 de suplimente alimentare (vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii) si 35 de fito-dermatocosmetice de ultima generatie pentru sanatatea pielii, a tenului si a unghiilor (creme, uleiuri, pudre de argila, unturi si lotiuni de corp).

In cadrul magazinului timisorenii pot beneficia de consultanta de specialitate si consiliere pentru alegerea produselor naturale pentru sanatate, mod de administrare, asocierea cu tratamentul alopat.

Magazinul asteapta timisorenii de luni – vineri, de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00. Cu ocazia lansarii, in cadrul magazinului se desfasoara campanii promotionale si concursuri speciale.

Magazinul Secom® Timisoara este cel de-al 9-lea din portofoliul Secom® si primul din regiunea de vest a tarii.

Lansata in aprilie 2013, reteaua de retail Secom® mai numara 4 magazine in Bucuresti si cate un magazin in Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti si Timisoara.Urmatorul articol