-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Sanatatea copilului in noul numar Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa

Sanatatea copilului in noul numar Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa

Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa da startul celui de-al doilea an de perspective in sanatate cu o editie dedicata copilului. Noul numar Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa cuprinde articole complexe, interviuri, studii si sfaturi despre sanatatea copilului, tratate intr-o maniera echilibrata, avand la baza o documentare solida.

Cititi in Dosarul – “Sanatatea copilului, provocarile unui parcurs cu multe experiente” – despre particularitatile si nevoile copilului in fiecare etapa de dezvoltare, transformarile prin care trece si cum pot fi intelese acestea. Aflati despre probleme de sanatate specifice fiecarei perioade, de ce apar si cum pot fi gestionate acestea. Mai descoperiti principalele momente in evolutia cunostintelor despre pediatrie, raspunsuri la principalele mituri despre sanatatea copilului, dar si cateva personalitati care au excelat in domeniul lor, in pofida unei afectiuni pe care o aveau din copilarie.

In “Interviul acestei editii faceti cunostinta cu dr. Murray Clarke, cel care in urma cu aproximativ 25 de ani fonda ChildLife® Essentials, prima gama de produse naturale special create pentru copii.

Despre startul sanatos al unui copil aflati, in rubrica “Sanatatea Copilului” de la dr. Ana Culcer, medic primar neonatologie si pediatrie, omul care a vegheat peste 50 de ani nou-nascutii, cunoscuta prin demersurile pentru promovarea alaptarii copiilor.

Aflati in aceasta editie care este rolul suplimentelor alimentare pentru sanatatea copilului, ce criterii ar trebui sa luati in calcul atunci cand alegeti un produs natural pentru sanatatea copilului, dar si cum intervin terapiile naturale in anumite disfunctii ale copilului.

Lansata in martie 2015, Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa este prima publicatie din Romania care ofera o viziune holistica asupra sanatatii prin asocierea perspectivei medicinei alopate cu medicina complementara. Publicatia apare trimestrial si se distribuie in reteaua de magazine Secom®, farmacii si magazine cu profil naturist partenere si prin intermediul medicilor. Revista poate fi citita online pe secom.ro/revista.

Urmatorul articol