Te asteptam la Maratonul de Sanatate

Te asteptam la Maratonul de Sanatate

Maratonul de Sanatate Secom® continua cursa de informare si va invita la o editie dedicata alimentatiei, un subiect care genereaza in ultima perioada discutii, dar si probleme pe masura acestora.

Va asteptam sambata, 25 iunie, de la ora 11:00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25) sa discutam despre: Alimentatie: dieta sau stil de viata, cu dr. Ana-Maria Iulian, doctorand in stiinte psihologice, expert in nutritie comportamentala.

La eveniment vom discuta despre diete si stiluri de viata, relatia dintre alimente si greutate, cum ne convingem copiii sa manance sanatos, alimentatia in vacata etc.

Participarea la eveniment se face doar pe baza de invitatie. Daca sunteti interesati, va rugam sa va inscrieti la adresa de e-mail: victoria.donos@secom.ro. Invitatiile sunt limitate.

Maratonul de Sanatate este un proiect de informare Secom® care-si propune sa initieze un dialog referitor la problemele care ne afecteaza sanatatea, oferind totodata o abordare holistica asupra sanatatii prin intelegerea cauzelor profunde ale problemelor. Proiectul a debutat in luna martie 2016, in cadrul intalnirilor fiind abordate probleme precum: infectiile respiratorii la copii, stresul si oboseala, tulburarile digestive si impactul media asupra dezvoltarii neurocognitive a copilului.

Urmatorul articol