-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

20% reducere la urmatoarea achizitie in magazinele Secom®

20% reducere la urmatoarea achizitie in magazinele Secom®

Vino in magazinele Secom® in luna iunie*, cumpara orice produse in valoare de minimum 100 de lei si primesti un voucher cu 20% reducere pe care il poti folosi chiar de la urmatoarea achizitie din magazinele Secom®.

Pentru ca stim ca sanatatea este o grija permanenta si ca rezultatele de durata se obtin prin eforturi sustinute, te asteptam din nou in magazinele noastre pentru a-ti asigura un program de tratament complementar complet si pentru a identifica alaturi de consultantii nostri si alte produse care sustin sanatatea ta.

Si pentru ca fiecare dintre noi este diferit, iar organismul este atat de complex, campania se aplica la intreg portofoliului Secom®, astfel incat tu sa poti alege exact ce ai nevoie.

Campania de acordare a voucherelor este valabila in perioada 1 – 30 iunie 2016 in toate magazinele Secom®, iar voucherele pot fi utilizate in perioada 1 iunie – 31 iulie 2016. Reducerea de 20% nu se cumuleaza cu reducerile oferite in baza cardului de fidelitate Secom® sau cu alte oferte active. Reducerea nu se aplica produsului Tien Hsien Liquid. Oferta valabila in limita stocului disponibil. Detalii in magazine.

* Campania se desfasoara exclusiv in magazinele Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Timisoara, Ploiesti si Iasi. Lista magazinelor Secom® o gasiti aici.

Urmatorul articol