DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Secom® a renovat camera de zi a Centrului Pinocchio 3

Secom® a renovat camera de zi a Centrului Pinocchio 3

Copiii de la Centrul de Plasament Pinocchio 3 din Bucuresti au avut parte de o bucurie dubla din partea echipei Secom®. Sambata, 4 iunie, cei 32 de copii de la Centrul de Plasament Pinochio 3 s-au trezit devreme pentru a merge impreuna cu voluntarii de la Secom® in vizita la Oraselul Cunoasterii, in timp ce „la ei acasa” o alta echipa de voluntari Secom® au transformat total spatiul in care copiii isi petrec cea mai mare parte a zilei.

Astfel, in timp ce copiii s-au imprietenit cu stiintele, prin joc, la Oraselul Cunoasterii, au luat pranzul impreuna cu voluntarii, in camera de zi a centrului Pinocchio era o adevarata desfasurare de forte care a cuprins o multitudine de lucrari de igienizare, amenajare, cosmetizare infrumusetare a spatiului. La intoarcere copiii au descoperit o noua camera de zi plina de culoare, prietenoasa, cu mobilier nou si adecvat activitatilor de zi cu zi.

Lucrarile de reamenajare au cuprins o etapa de igienizare a spatiului, montrarea parchetului, achizitia si montarea noului mobilier (fotolii, dulapuri, rafturi, mobilier de depozitare etc), lipirea tapetului, autocolantului, zugravire. Suprafata totala a spatiului amenajat fiind de aprox. 90 mp.

Camera de zi recent renovata reprezinta spatiul in care copiii isi petrec cel mai mult timpul, desfasurand activitati creative, de relaxare, seri de film, jocuri in echipa si intalnirile cu voluntarii apropiati centrului.

Centrul de Plasament Pinocchio 3 gazduieste 32 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani.
























Urmatorul articol