Secom® investeste in dezvoltarea copiilor si reabiliteaza camera de zi a Centrului de Plasament Pinocchio, Sector 3, Bucuresti

Secom® investeste in dezvoltarea copiilor si reabiliteaza camera de zi a Centrului de Plasament Pinocchio, Sector 3, Bucuresti

Bucuresti, 8 iunie 2016: Secom® sustine dezvoltarea armonioasa a copiilor si investeste in reabilitarea si modernizarea camerei de zi a Centrului de Plasament “Pinocchio”, situat pe str. Marin Bonea nr. 2, sector 3, Bucuresti. Actiunea a cuprins pe de o parte lucrarile de reabilitare, iar pe de alta, un program de activitati derulate in afara centrului, care sa creeze experiente frumoase copiilor si sa confere o nota de surpriza asupra transformarii spatiului lor de zi. Proiectul a fost realizat cu implicarea voluntara a angajatilor Secom® si face parte din strategia de CSR a companiei.

Procesul de modernizare a camerei de zi a cuprins o etapa de reabilitare a spatiului (tencuiala, zugravit, reabilitarea instalatiei electrice, igienizare, pregatirea suprafetelor pentru finisari) si o etapa de amenajare care a constat in aplicare tapet, montare parchet, achizitia unor noi piese de mobilier (fotolii, dulapuri, rafturi, spatii de depozitare etc). Astfel, dupa finalizarea lucrarilor, copiii aflati in grija Centrului de Plasament Pinocchio beneficiaza de o zona de recreere si activitati mult mai prietenoasa, colorata, adaptata nevoilor acestora. Suprafata totala a spatiului amenajat este de aproximativ 90 mp, valoarea investitiei situandu-se la 10.000 de euro.

Pe durata desfasurarii lucrarilor de reamenajare, copiii au mers impreuna cu o echipa de voluntari Secom® in vizita la Oraselul Cunoasterii, un loc special in care stiinta poate fi inteleasa prin joaca. Experienta a fost completata de activitatile interactive desfasurate in Oraselul Cunoasterii, dar si de pranzul special oferit de Secom®.

Copilaria este o suma a momentelor frumoase pe care le traim si care ne ajuta sa ne dezvoltam. Incercam sa cream momente deosebite copiilor aflati in plasament, iar acesta este doar un pas. Ne propunem sa fim mai aproape de ei, iar actiunile noastre nu se vor limita aici”, sustine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Centrul de Plasament “Pinocchio 3” are in grija un numar de 32 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani, asigurandu-le temporar sau definitiv ingrijire, educatie, gazduire si asistenta medicala.

Despre Secom®
Secom® este o companie romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Cu o experienta de 12 ani, Secom® are in portofoliu peste 270 de suplimente alimentare naturale si fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania, care acopera intreaga gama de afectiuni.
Compania are o retea de 9 magazine Secom® in Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti si Timisoara, produsele fiind disponibile si in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist.

Urmatorul articol