DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Fii plin de energie, fii primul la Semimaratonul International Bucuresti!

Fii plin de energie, fii primul la Semimaratonul International Bucuresti!

„Energie” este cuvantul cheie din acest weekend in Bucuresti, cand sute de alergatori vor lua startul in cadrul cele mai mari competitii sportive din aceasta primavara: Semimaratonul International Bucuresti. Iar Piata Constitutiei se va transforma in punctul de plecare in cursele pentru copii si adulti, dar si intr-un nou punct de intalnire cu cele mai eficiente solutii pentru sanatate, de la Secom®.

Intre 13 si 15 mai vizitatorii Sport Expo din cadrul Semimaratonului International Bucuresti beneficiaza de 20% reducere la cele mai importante produse pentru sanatate, pe loc, la standul Secom®. Produsele cu pret special sunt: Alive!™, Arniflora® Arnica Gel, BCAA, CarnitAll®, Creatine Monohydrate, Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid, Hydraplenish® Plus MSM, L-Arginine, MSM 750mg, MSM Advanced Cream, MSM Advanced Tablets, OctaPower®, Q-absorb® (CoQ10 100mg), Taurine 1000mg si Vitamin D3 2000UI. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

De asemenea, la standul Secom® poti castiga premii pentru energie, cu Mega-Nutrientul Alive!™, si poti discuta cu consultantii care te asteapta pentru a identifica cele mai potrivite produse pentru tine, fie ca iti doresti mai multa energie, performante mai bune sau o stare optima de sanatate.

Vino si tu la Semimaratonul International Bucuresti, intra in cursa sau sustine-i pe cei pe care fiecare pas ii poarta mai aproape de finis, cu energie, entuziasm si voie buna!

Urmatorul articol