DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Sustinem impreuna cu Salvati Copiii dreptul la educatie pentru toti copiii

Sustinem impreuna cu Salvati Copiii dreptul la educatie pentru toti copiii

Secom® se alatura si in acest an Festivalului Brazilor de Craciun, evenimentul de strangere de fonduri pentru programele educationale derulate de Salvati Copiii Romania. Prin participarea la cea de-a 16-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, Secom® sustine accesul la educatie pentru copiii din medii defavorizate.

Abandonul scolar este un fenomen care capata amploare in Romania. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, numai in anul scolar 2014-2015, un numar de 61.518 copii din Romania au abandonat scoala, numarul fiind in crestere fata de anul anterior, cand 49.181 copii au parasit sistemul de invatamant.

Salvati Copiii Romania, prin intermediul Festivalului Brazilor de Craciun, a sprijinit, in ultimii 15 ani, integrarea educationala pentru 25.685 de copii, prin programele educationale Gradinite Estivale, A Doua Sansa si Scoala dupa Scoala. Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment care intruneste reprezentanti ai mediului de afaceri, antreprenori, persoane publice si de media, in scopul strangerii de fonduri pentru programele educationale derulate de Salvati Copiii Romania. Aflat la cea de-a 16-a editie, Festivalul Brazilor de Craciun este organizat sub forma unei licitatii speciale de brazi de Craciun, conceputi exclusiv pentru aceasta ocazie de designeri de renume din tara.

Secom® participa pentru al treilea an consecutiv la Festivalul Brazilor de Craciun, fiind unul dintre partenerii evenimentului, dar si licitand pentru bradutii speciali.

Urmatorul articol