DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Secom®, cel mai de incredere brand de suplimente pentru copii, din Romania

Secom®, cel mai de incredere brand de suplimente pentru copii, din Romania

Secom® a primit titlul „Cel mai de incredere brand pentru copii”, pentru produsul Vitamin C 250mg, in cadrul „Galei Brands for Kids by Forbes”, eveniment care s-a desfasurat joi, 24 noiembrie, la Hotelul Sheraton.

Titlul a fost acordat in urma unui studiu realizat, in luna august, de compania de cercetare D&D Research, la solicitarea Forbes Romania. Studiul a cuprins un esantion de 1000 de mamici, din mediul urban (orase cu peste 50000 de locuitori), care au copii cu varste intre 0 – 5 ani, iar colectarea datelor a fost realizata prin metoda CATI.

Participantelor li s-a cerut sa precizeze ce produse din cele 11 categorii folosesc pentru copilul lor, sa numeasca marca in care au incredere, sa spuna care marca este cea mai sigura pentru copil si sa denumeasca brandul cu cel mai ridicat nivel de calitate din fiecare categorie.

Pe baza raspunsurilor oferite de acestea, s-a realizat un clasament care a vizat trei directii: incredere, siguranta si calitate.

Studiul a confirmat faptul ca Vitamin C din gama ChildLife® Essentials, de la Secom® reprezinta o alegere sigura si de calitate, de la categoria de consumatori cu cele mai stricte si riguroase criterii de selectie – parintii.

Gama de pediatrie ChildLife® Essentials este prima gama de suplimente alimentare naturale special create pentru copii. Formulele produselor raspund nevoilor copiilor, fiind elaborate de medici pediatri. Gama acopera toate necesitatile privind dezvoltarea sanatoasa a copiilor si cuprind vitamine, minerale, probiotice, formule pentru imunitate si dezvoltare neurocognitiva. Toate produsele din portofoliu sunt recomandate de Societatea Romana de Pediatrie. Secom® este importatorul si distribuitorul exclusive al produselor ChildLife® Essentials in Romania.

Brands for Kids by Forbes a premiat cele mai de incredere brand-uri la urmatoarele categorii: scutece, lapte praf, suplimente alimentare pentru copii, produse de puericultura, piureuri bio pentru sugari, cereale pentru sugari, produse alimentare romanesti pentru copii, lactate pentru copii, gustari pentru copii, apa minerala plata pentru sugari/copii mici. Evenimentul este la cea de-a doua editie, iar categoria suplimente alimentare pentru copii a fost introdusa in clasament in premiera.

Urmatorul articol