-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Maratonul de Sanatate ajunge la Brasov

Maratonul de Sanatate ajunge la Brasov

Secom® reia cursa de informare si va invita, la Brasov, la un nou „antrenament de cunoastere”, in cadrul celei de-a sasea editii a Maratonului de Sanatate.

Evenimentul este dedicat parintilor si are ca tema: Infectiile respiratorii la copil, un parcurs cu multe episoade.

Vino sa afli cum poti gestiona mai bine racelile celor mici, de ce se imbolnavesc in special in aceasta perioada, de ce intarea in colectivitate este corelata cu o frecventa mai mare a racelilor, ce putem face pentru a preintampina sau a scurta episoadele de boala.

In plus, in cadrul evenimentului vom mai discuta despre relatia dintre stresul pe care-l percepe copilul odata cu inceperea gradinitei/scolii si sanatatea sa. De ce este important echilibrul in acest context si cum poate un parinte gestiona aceasta relatie.

Speakeri:
Dr. Valeria Herdea, medic primar medicina de familie cu profil pediatrie, presedintele Asociatiei Romana pentru Educatie Pediatrica

Alina Moldovan, psiholog

Evenimentul se desfasoara marti, 15 noiembrie, incepand cu ora 17:00, la Libraria St. O. Iosif – Libris, str. Muresenilor nr. 14, Brasov.

Pentru a participa la eveniment va rugam sa va inscrieti la adresa de e mail: evenimente@secom.ro. Participarea se face in limita locurilor disponibile.
Va asteptam la eveniment impreuna cu cei mici. Special pentru ei am pregatit un atelier despre Povestea Artei. Mentioneaza cand faci inscrierea daca vii cu cel mic si care este varsta acestuia. Locurile sunt limitate.

Maratonul de Sanatate este un proiect de informare Secom® care isi propune sa aduca fata in fata specialistii din domeniul medical si persoanele interesate de sanatate, intr-un maraton de dialoguri deschise.

Proiectul a debutat la inceputul anului 2016, are ca slogan “Antreneaza-ti cunoasterea pentru starea de bine” si cuprinde un ciclu de seminarii pe teme de sanatate, desfasurate pe trei sectiuni: Cros social media – ciclu de evenimente dedicat bloggerilor si parintilor formatori de opinii; Cupa Corporate - seminarii fulger, in cadrul companiilor, despre problemele care afecteaza sanatatatea angajatilor in contextul mediului in care activeaza; Stafeta – un ciclu de seminarii, desfasurate la nivel national.

Urmatorul articol