📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Cel mai de incredere brand de suplimente pentru copiii din Romania

Cel mai de incredere brand de suplimente pentru copiii din Romania

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, a primit titlul „Cel mai de incredere brand pentru copii”, pentru produsul Vitamin C 250mg, in cadrul „Galei Brands for Kids by Forbes”, eveniment care s-a desfasurat joi, 24 noiembrie, la Hotelul Sheraton, Bucuresti.

Titlul a fost acordat in urma unui studiu realizat, in luna august, de compania de cercetare D&D Research, la solicitarea Forbes Romania. Studiul a cuprins un esantion de 1000 de mamici, din mediul urban (orase cu peste 50.000 de locuitori), care au copii cu varste intre 0 – 5 ani, iar colectarea datelor a fost realizata prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews).

Participantelor li s-a cerut sa precizeze ce produse din cele 11 categorii propuse folosesc pentru copilul lor, sa numeasca marca in care au incredere, sa spuna care marca este cea mai sigura pentru copil si sa denumeasca brandul cu cel mai ridicat nivel de calitate din fiecare categorie.

Pe baza raspunsurilor oferite de acestea, s-a realizat un clasament care a vizat trei directii: incredere, siguranta si calitate.

Studiul a confirmat faptul ca Vitamin C din gama ChildLife® Essentials, de la Secom® reprezinta o alegere sigura si de calitate, de la categoria de consumatori cu cele mai stricte si riguroase criterii de selectie – parintii.

Ne bucuram mult pentru acest premiu si multumim parintilor pentru increderea pe care ne-o acorda si pentru faptul ca si ei, la fel ca noi, considera ca ChildLife® Essentials de la Secom® este o alegere sigura si de calitate pentru copiii lor. Suntem si noi parinti si preluam cu mare responsabilitate acest premiu si ne bucuram ca oferim produse de calitate superioara, pentru cea mai importanta grija a mamicilor – sanatatea copiilor”, a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.
Gama de pediatrie ChildLife® Essentials este prima gama de suplimente alimentare naturale special create pentru copii. Formulele produselor raspund nevoilor copiilor, fiind elaborate de medici pediatri. Gama acopera toate necesitatile privind dezvoltarea sanatoasa a copiilor si cuprind vitamine, minerale, probiotice, formule pentru imunitate si dezvoltare neurocognitiva. Toate produsele din portofoliu sunt recomandate de Societatea Romana de Pediatrie. Secom® este importatorul si distribuitorul exclusive al produselor ChildLife® Essentials in Romania.

Brands for Kids by Forbes a premiat cele mai de incredere brand-uri la urmatoarele categorii: scutece, lapte praf, suplimente alimentare pentru copii, produse de puericultura, piureuri bio pentru sugari, cereale pentru sugari, produse alimentare romanesti pentru copii, lactate pentru copii, gustari pentru copii, apa minerala plata pentru sugari/copii mici. Evenimentul este la cea de-a doua editie, iar categoria suplimente alimentare pentru copii a fost introdusa in clasament in premiera.










Urmatorul articol