-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Impactul media asupra dezvoltarii neurocognitive a copilului, la Maratonul de Sanatate Secom®

Impactul media asupra dezvoltarii neurocognitive a copilului, la Maratonul de Sanatate Secom®

Maratonul de Sanatate Secom® continua seria de evenimente dedicate parintilor cu seminarul “Impactul media asupra dezvoltarii neurocognitive a copilului”, sustinut de Dr. Raluca Teleanu, medic primar neurologie pediatrica, sef sectie Neurologie Pediatrica “Spitalul Victor Gomoiu”. Evenimentul este al treilea din ciclul Maratonului de Sanatate Secom® si-si propune sa aduca-n prim plan impactul pe care-l are mass-media, internetul si diversele gadget-uri asupra sistemului nervos si cognitiv al copilului.
In plus, la eveniment, Mirela Retegan, Antrenorul Parintilor care invata jocuri va invita participantii la eveniment la un scurt execitiu ludic, subliniind astfel rolul timpului de calitate petrecut pe care-l pot aloca parintii copiilor lor.
Seminarul se va desfasura marti, 5 aprilie, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, incepand cu ora 18:30.
Maratonul de Sanatate este un proiect de informare Secom®, realizat in parteneriat cu Mamica Urbana, care-si propune sa initieze un dialog referitor la problemele care ne afecteaza sanatatea, oferind totodata o abordare holistica asupra sanatatii prin intelegerea cauzelor profunde ale problemelor. Primele doua evenimente din cadrul proiectului au abordat problematica infectiilor respiratorii la copii, precum si felul in care ne influenteaza stresul si oboseala sanatatea.
Participarea la eveniment se face doar pe baza de invitatie. Daca sunteti interesati, va rugam sa va inscrieti la adresa de e-mail:victoria.donos@secom.ro. Invitatiile sunt limitate.
Partenerii Maratonului de Sanatate: Libraria Humanitas de la Cismigiu, Profructta, Mamica Urbana si Mirela Retegan.

Urmatorul articol