-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Dam startul Maratonului de Sanatate Secom®

Dam startul Maratonului de Sanatate Secom®

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, da startul Maratonului de Sanatate Secom®, un proiect de informare care-si propune sa aduca fata in fata medici si persoane interesate de sanatate, intr-un maraton de dialoguri deschise.

Proiectul va aduce in prim plan probleme si comportamente care ne afecteaza starea de bine, oferind o perspectiva holistica asupra sanatatii prin intelegerea cauzelor profunde ale problemelor (starea fizica, emotionala, mentala, sociala, influentele de mediu) care ne pot afecta sanatatea.

Maratonul de Sanatate Secom® va cuprinde un ciclu de seminarii pe teme de actualitate, desfasurate pe mai multe sectiuni.

Proiectul debuteaza cu un seminar despre “Infectiile respiratorii la copil”. Seminarul se va desfasura la Libraria Humanitas Cismigiu, miercuri, 9 martie, ora 18:30. Vom discuta cu parintii despre cum pot gestiona mai bine racelile celor mici, de ce se imbolnavesc in special in aceasta perioada sau cum pot fi preintampinate infectiile respiratorii la copil.

Participarea la eveniment se face doar pe baza de invitatie. Daca sunteti interesati, va rugam sa va inscrieti la adresa de e-mail: victoria.donos@secom.ro. Invitatiile sunt limitate.

Partenerii Maratonului de Sanatate Secom®: Libraria Humanitas de la Cismigiu, Mamica Urbana, Colegiul National de Muzica „George Enescu”, Learning HUB, MamaPan.

Urmatorul articol