Secom® lanseaza „Maratonul de sanatate”

Secom® lanseaza „Maratonul de sanatate”

Bucuresti, 8 martie 2016: Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, da startul „Maratonului de Sanatate Secom®”, un proiect de informare care isi propune sa aduca fata in fata specialistii din domeniul medical si persoanele interesate de sanatate, intr-un maraton de dialoguri deschise. Proiectul este realizat in parteneriat cu Mamica Urbana si are drept scop promovarea unei atitudini responsabile fata de propriul organism si cultivarea unui comportament preventiv, in contextul in care studiile arata ca 60% dintre romani merg la doctor doar cand apar simptomele, evitand controale de rutina. In plus, medicii au foarte putin timp la dispozitie sa explice, in timpul unei consultatii, problema de sanatate, cauzele si cum pot preintampina o noua imbolnavire, iar pacientii cauta solutii si raspunsuri pe internet.proiect

„Maratonul de Sanatate Secom®” cuprinde un ciclu de seminarii, desfasurate pe trei sectiuni, in care se vor aduce in prim plan o serie de probleme si comportamente care au un impact negativ asupra sanatatii, oferind o perspectiva holistica asupra acestora. Proiectul va debuta cu un Cros social media – ciclu de evenimente dedicat bloggerilor si parintilor formatori de opinii; va ajunge in marile companii, invitand angajatii acestora la Cupa corporate – seminarii fulger despre problemele care le afecteaza sanatatatea in contextul mediului in care activeaza; si va ajunge in cateva orase mari din tara, in cadrul Stafetei.

Proiectul va dezbate teme precum: „Infectiile respiratorii la copil”, „Oboseala si stresul”, „Suprasolicitarea copiilor”, „Stilul de viata si disfunctiile digestive”, „Impactul Media asupra dezvoltarii copilului” etc.

Primul eveniment din cadrul Maratonului de Sanatate Secom® este dedicat social media si parintilor si va aborda problematica infectiilor respiratorii ale copilului, o tema de actualitate, in special primavara. Seminarul se va desfasura la Libraria Humanitas de la Cismigiu, miercuri, 9 martie, incepand cu ora 18:30.

Partenerii Maratonului de Sanatate Secom®: Libraria Humanitas de la Cismigiu, Mamica Urbana, Colegiul National de Muzica „George Enescu”, Learning HUB, MamaPan.

Urmatorul articol