-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Secom® te trimite in parcul tau de distractii favorit din Europa!

Secom® te trimite in parcul tau de distractii favorit din Europa!

Distractie, timp de calitate in familie, experiente si amintiri de neuitat! Vara asta le poti avea pe toate! Vino in magazinele Secom® din Bucuresti si din tara, cumpara oricare doua produse si poti castiga o excursie in parcul tau de distractii favorit din Europa si mii de premii instant!

Cumpara minimum doua produse, inscrie bonul fiscal in aplicatia campaniei, disponibila aici sau direct in magazinele Secom®, si poti castiga o excursie pentru tine si familia ta intr-unul dintre parcurile de distractie din Europa, la alegere: Disneyland Park; Europa Park; Legoland; Portaventura; Gardaland; Efteling; Gradinile Tivoli; Alton Towers; Prater; Liseberg.

Poti castiga instant unul dintre urmatoarele premii, in limita stocului disponibil: 260 buc x pahare cu pai, 300 buc x Toothpaste Tablets 60 tablete, 800 buc x Citrus Sunflower Uplifting Shower Gel 50ml, 300 buc x Instant hydration hydro serum facial mask 15 ml, 15.000 x Voucher reducere achizitii viitoare.

Campania se desfasoara in perioada 16 mai - 30 iunie in magazinele din Bucuresti si din tara si pe Secom.ro. Regulamentul campaniei poate fi consultat in mod gratuit in toate magazinele Secom® si online aici.

Te asteptam in magazinele noastre!

Sector 1, Bucuresti - Str. Stirbei Voda nr. 150
Sector 2, Bucuresti - Sos. Stefan cel Mare nr. 22
Sector 3, Bucuresti - Sos. Mihai Bravu nr. 286
Mega Mall, Bucuresti - Bd. Pierre de Coubertin 3-5, sector 2
Arad - Str. Avram Iancu, nr. 15 (in spatele teatrului)
Bacau - Calea Marasesti nr. 11
Brasov - Str. Muresenilor nr. 7
Cluj-Napoca - Str. Regele Ferdinand nr. 34
Iasi - Str. Piata Unirii nr. 2
Pitesti - Str. Victoriei nr.1
Ploiesti - Bd. Republicii nr. 181
Sibiu - Str. Tribunei nr. 2
Timisoara - Piata Huniade nr. 3

Urmatorul articol