Secom® isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii prin lansarea unui magazin propriu in Arad

Secom® isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii prin lansarea unui magazin propriu in Arad

Arad, 3 aprilie 2018 - Secom®, companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, isi extinde reteaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin in Arad. Noul spatiu comercial Secom® are o suprafata de 60 mp, este situat in Piata Avram Iancu nr.15, in spatele teatrului din Arad si este deschis de luni pina vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00 si sambata de la 9.00 la 14.00. In luna aprilie, cu ocazia lansarii, aradenii pot beneficia de reduceri* de 10% la suplimentele alimentare Secom® si 20% la cosmeticele naturale Andalou Naturals.

Consumatorii aradeni vor avea astfel acces la intreg portofoliul Secom® de 300 de suplimente alimentare cu ingrediente de inalta calitate si 100 de produse cosmetice naturale si vor putea beneficia de consultanta personalizata. Specialistii din magazinele Secom® sunt farmacisti sau asistenti medicali de farmacie, dispunand de experienta si expertiza necesare pentru a oferi recomandari in alegerea si administrarea celor mai potrivite produse pentru sanatate si frumusete de la Secom®.

Investitia in magazinul Secom® din Arad a fost de 40,000 de euro si face parte din strategia de extindere nationala a companiei. Liderul de autoritate in solutii de medicina integrativa are planuri importante de dezvoltare in 2018, cand isi propune lansarea a patru noi magazine proprii. In prezent, reteaua de retail Secom® numara 13 magazine in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Arad. In plus, produsele Secom® sunt comercializate pe magazinul online www.secom.ro si in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national.

Prin lansarea magazinului de la Arad dorim sa ne consolidam prezenta in zona de vest a tarii si sa crestem interactiunea consumatorilor din aceasta regiune cu toate produsele noastre. In plus, prin consultanta personalizata pe care o oferim in magazinele proprii ne propunem sa cream o cultura privind administrarea suplimentelor alimentare. Speram ca prin produsele noastre de calitate si prin initiativele de informare si educare pe care le derulam, precum Maratonul de Sanatate, vom reusi sa determinam cat mai multi romani sa adopte un stil de viata sanatos si un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentata de suplimente alimentare”, a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

magazin nou arad

Suplimentele alimentare Secom® disponibile in magazinul din Arad acopera toate ariile terapeutice incluzand vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, si o gama speciala de produse pentru copii. Suplimentele Secom® sunt naturale si originale, sunt realizate de producatori internationali renumiti, fiind administrate cu succes de zeci de ani la nivel mondial. Produsele Secom® contin materie prima de calitate superioara, au concentratii optime de ingrediente active, au forme de prezentare usor de administrat, permit eliberarea rapida a substantelor active in organism si ofera biodisponibilitate optima.

De asemenea, in cadrul magazinului Secom® din Arad consumatorii pot gasi si cosmeticele naturale Andalou Naturals, dedicate ingrijirii tenului, corpului si parului. Brandul este comercializat in Romania exclusiv de Secom si se diferentiaza atat prin formulele cu ingrediente naturale, precum celulele stem din plante si fructe, cat si prin faptul ca sunt nemodificate genetic (Non-GMO), sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly si provin din comertul echitabil (Fair trade).

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, suplimente alimentare si cosmetice naturale.

Secom® a facut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar si prima gama de suplimente special create pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials.

In prezent portofoliul Secom® include 300 de suplimente alimentare si 100 de produse cosmetice naturale. Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 13 magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Arad.

*Detalii despre campania de reduceri gasiti in magazinul Secom din Arad.

Urmatorul articol