Reduceri de vara: -10% la 150 lei | -20% la 250 lei

Maratonul de Sanatate Secom® ajunge pe 12 mai la Timisoara si dezbate tema „Provocarile primilor ani din viata copilului”

Maratonul de Sanatate Secom® ajunge pe 12 mai la Timisoara si dezbate tema „Provocarile primilor ani din viata copilului”

Bucuresti, 8 mai 2018 - Maratonul de Sanatate Secom® ajunge la Timisoara cu o noua editie ce va avea loc pe 12 mai 2018. Oana Moraru, consultant educational cu experienta de 20 de ani in invatamantul privat si public si Dr. Mihaela Tunescu, medic primar neonatolog si medic specialist pediatrie, vor discuta impreuna cu participantii despre provocarile primilor ani din viata copilului, intre 0 si 6 ani, si vor propune solutii pentru depasirea cu succes a acestora.

Pana la varsta de 6 ani, copilul trece printr-o etapa cruciala de crestere si dezvoltare. Pe langa dezvoltarea fizica si motorie a copilui, se formeaza atasamentul emotional, limbajul, atitudinile si comportamentele. Multi factori pot influenta evolutia copilului in acesti primi ani si pot avea un impact semnificativ asupra lui. Supravegherea medicala periodica, alimentatia corecta, modelele si experientele la care sunt expusi copiii in familie si in societate sunt esentiale pentru un start bun in viata.

Expertii in sanatate si educatie vor oferi in cadrul Maratonului de Sanatate Secom® de la Timisoara recomandari pe care parintii le pot urma pentru a sprijini deopotriva evolutia cognitiva, emotionala si dezvoltarea fizica a copilului.

„Primii ani de viata in familie si cei petrecuti la gradinita sunt numiti de specialisti ca ”varsta de aur”, ”varsta de gratie” sau ”incredibilii ani” – adica anii celor mai mari oportunitati in cresterea si dezvoltarea copiilor. Aceasta este perioada in care mintea si emotiile copilului tau isi formeaza matricea pe care se prinde tot restul experientelor viitoare. O matca in care se asaza succesul scolar si capacitatea lor de a-si gasi un drum in viata. Cei 20 de ani de experienta cu copii mi-au dat sansa sa ii vad crescand pana la nivel liceal si m-au ajutat sa inteleg ce anume face diferenta pentru succesul lor de mai tarziu,” declara Oana Moraru, speaker la Maratonul de Sanatate Secom®.

Oana Moraru, consultant, trainer si mentor educational cu 20 de ani experienta, ca profesor si educatoare, va discuta despre oportunitatile de dezvoltare cognitiva si emotionala a copiilor, precum si despre integrarea celor mici in colectivitate si in societate. Oana este fondatoarea platformei Vocea Parintilor, una dintre cele mai mari comunitati pentru parinti din Romania si a scolii Helikon Hub care inspira un program national de mentorat pentru cadre didactice.

Mihaela Tunescu, medic primar neonatolog si medic specialist pediatrie, cu peste 20 de ani de activitate in terapia neonatala si a nou-nascutului cu risc, va vorbi despre procesul de crestere normala a copilului, importanta alaptarii, nutrientii necesari dezvoltarii si principiile de baza ale unei alimentatii corecte. In plus, le va oferi parintilor sfaturi specializate despre cum pot trece cu bine peste bolile copilariei si cum pot gestiona situatiile care presupun interventia pediatrului. Doamna doctor Mihaela Tunescu profeseaza in prezent in cadrul Clinicii de Neonatologie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara.

Evenimentul Maratonul de Sanatate Secom® este gratuit si are loc sambata, 12 mai 2018, incepand cu ora 11:00, la Hotel Boavista Timisoara, Lead Room. Pentru a participa la eveniment va rugam sa va inscrieti la adresa: https://goo.gl/forms/oD3aK5vtvGBvvDej2 sau la evenimente@secom.ro.

Despre Maratonul de Sanatate Secom®

Maratonul de Sanatate este un proiect de informare Secom® care isi propune sa aduca fata in fata specialistii din domeniul medical si educational si persoanele interesate de un stil de viata sanatos, intr-un maraton de dialoguri deschise. Proiectul are drept scop promovarea unei atitudini responsabile fata de propriul organism si cultivarea unui comportament preventiv.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, suplimente alimentare si cosmetice naturale.

Secom® a facut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar si prima gama de suplimente special create pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si pe www.secom.ro si in cele 13 magazine Secom® din Arad, Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Urmatorul articol