Secom® lanseaza un nou magazin la Oradea

Secom® lanseaza un nou magazin la Oradea

Oradea, 5 iunie 2018 - Secom®, companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, a lansat un nou magazin in Oradea cu o investitie de 35 000 de euro. Reteaua proprie de retail Secom® numara in prezent 14 magazine distribuite la nivel national.

Noul spatiu comercial Secom® din Oradea are o suprafata de 50 mp, este situat in Strada Republicii, numarul 22 si este deschis de luni pina vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00 si sambata de la 9.00 la 14.00. In luna iunie, cu ocazia lansarii, oradenii pot beneficia de reduceri* de 10% la suplimentele alimentare Secom® si 20% la cosmeticele naturale Andalou Naturals.

Consumatorii din Oradea vor avea astfel acces la intreg portofoliul Secom® de 300 de suplimente alimentare cu ingrediente de inalta calitate si 100 de produse cosmetice naturale si vor putea beneficia de consultanta personalizata. Specialistii din magazinele Secom® sunt farmacisti sau asistenti medicali de farmacie, dispunand de experienta si expertiza necesare pentru a oferi recomandari in alegerea si administrarea celor mai potrivite produse pentru sanatate si frumusete de la Secom®.

In prezent, reteaua de retail Secom® numara 14 magazine in Bucuresti (4 locatii), Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea. In plus, produsele Secom® sunt comercializate pe magazinul online www.secom.ro si in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national.

Lucia Costea, Managing Partner Secom

Oradea este un important centru economic, care traverseza o etapa de dezvoltare extraordinara. Prin deschiderea acestui magazin dorim sa oferim oradenilor solutii naturale care sa ii ajute sa faca fata deopotriva provocarilor si oportunitatilor generate de aceasta evolutie rapida a economiei locale. Consultantii nostri stau la dispozitia oradenilor cu recomandari si sfaturi referitoare la administrarea suplimentelor naturale potrivite. Speram ca prin produsele noastre de calitate vom reusi sa determinam cat mai multi romani sa adopte un stil de viata sanatos si un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentata de suplimente alimentare”, a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Suplimentele alimentare Secom® disponibile in magazinul din Oradea acopera toate ariile terapeutice incluzand vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, si o gama speciala de produse pentru copii. Suplimentele Secom® sunt naturale si originale, sunt realizate de producatori internationali renumiti, fiind administrate cu succes de zeci de ani la nivel mondial. Produsele Secom® contin materie prima de calitate superioara, au concentratii optime de ingrediente active, au forme de prezentare usor de administrat, permit eliberarea rapida a substantelor active in organism si ofera biodisponibilitate optima.

produse secom

De asemenea, in cadrul magazinului Secom® din Oradea consumatorii pot gasi si cosmeticele naturale Andalou Naturals, dedicate ingrijirii tenului, corpului si parului. Brandul este comercializat in Romania exclusiv de Secom si se diferentiaza atat prin formulele cu ingrediente naturale, precum celulele stem din plante si fructe, cat si prin faptul ca sunt nemodificate genetic (Non-GMO), sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly si provin din comertul echitabil (Fair trade).

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, suplimente alimentare si cosmetice naturale.

Secom® a facut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar si prima gama de suplimente special create pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials.

In prezent portofoliul Secom® include 300 de suplimente alimentare si 100 de produse cosmetice naturale. Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 14 magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

*Detalii despre campania de reduceri gasiti in magazinul Secom din Oradea.

Urmatorul articol