De 1 iunie, Secom® invita familiile sa celebreze copilaria prin jocuri sportive

De 1 iunie, Secom® invita familiile sa celebreze copilaria prin jocuri sportive

De 1 iunie, Secom® si Zeko, mascota inspirata de quokka, cel mai fericit animalut din lume, invita copiii, parintii si bunicii sa celebreze copilaria la un maraton de miscare si distractie, care se va desfasura intre orele 11:00 si 16:00, in parcul Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti. Prin aceasta initiativa, Secom® liderul de autoritate in solutii de medicina integrativa, doreste sa inspire si sa incurajeze practicarea sportului in familie.

Radu Restivan, promotor al unui stil de viata care include miscarea in programul zilnic si fondatorul 321sport, a pregatit pentru participantii la Maratonul de Miscare in Familie Secom® un program de cinci ore de activitati sportive, in care toti membrii familiei vor fi implicati de la mic la mare.

Antrenamentele vor incepe la ore fixe si vor cuprinde exercitii accesibile tuturor, indiferent de varsta. Participantii vor sari, vor avea probe de stafeta, exercitii cu greutatea corpului, iar la final fiecare va pleca acasa cu cateva idei de activitati sportive pe care le pot face oricand si oriunde cu cei mici.

Mascota Zeko, cel mai fericit animalut, ii va intampina pe copii cu surprize speciale, va face miscare, va dansa si se va juca alaturi de ei. In plus, dupa fiecare ora de sport, Secom® a pregatit copiilor si o tombola cu premii care sa-i ajute sa faca activitati sportive acasa. Astfel, cei prezenti se vor bucura de sport in aer liber alaturi de familie si prieteni, transformand astfel ziua de 1 iunie intr-una memorabila.

Organizam pentru al doilea an consecutiv Maratonul de Miscare in Familie Secom® pentru ca ne dorim ca parintii sa dezvolte si sa promoveze in familie cultura miscarii, esentiala pentru cresterea sanatoasa a copilului. Ne propunem sa continuam sa desfasuram astfel de initiative de incurajare a unor obiceiuri sanatoase, in speranta ca astfel vom reusi sa contribuim macar putin la schimbarea statisticilor ingrijoratoare ce plaseaza Romania pe locul doi in Europa privind obezitatea infantila, a declarat Lucia Costea, managing partner Secom®.

Accesul la eveniment este gratuit. Intrarea se face din str. Baba Novac, iar Maratonul de Miscare in Familie Secom® se desfasoara pe iarba, in poiana din stanga Foisorului de lemn.

Evenimentul face parte din Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018!

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, suplimente alimentare si cosmetice naturale.

Secom® a facut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar si prima gama de suplimente special create pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 13 magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Arad.

Urmatorul articol