Secom® isi extinde portofoliul cu o noua categorie de produse, aducand in Romania brandul premium de ceaiuri TEALIA®

Secom® isi extinde portofoliul cu o noua categorie de produse, aducand in Romania brandul premium de ceaiuri TEALIA®

Bucuresti, 29 august 2018 – Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, isi completeaza portofoliul de suplimente alimentare si cosmetice naturale cu o noua categorie de produse: ceaiuri premium cu ingrediente superioare, din gama TEALIA®.

Secom® comercializeaza de luna aceasta, in exclusivitate pe piata locala, 17 sortimente de ceai TEALIA®: 2 varietati de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante si 2 ceaiuri desert, pentru a raspunde nevoilor si gusturilor diverse ale consumatorilor de ceai din Romania. Produsele TEALIA® vor fi disponibile pentru inceput in magazinele Secom®, pe www.secom.ro, in farmacii si magazine cu profil naturist partenere.

TEALIA® este un brand reprezentativ pentru industria ceaiului din Sri Lanka. Produsele se remarca prin calitatea superioara, influentata atat de ingredientele utilizate, culturile de ceai Pure Ceylon provenind din zone agroclimatice restranse si controlate din Sri Lanka, cat si de procesul de productie traditional care conserva proprietatile frunzelor de ceai, oferind o experienta autentica de consum si o aroma mai bogata.

Ceaiul din zona Ceylon (Sri Lanka) se bucura de o reputatie deosebita, fiind considerat „cel mai curat ceai”, intrucat nu contine pesticide si nici substante chimice care pot afecta mediul si stratul de ozon. De altfel, ceaiurile din gama TEALIA® sunt certificate „Ozone Friendly”, certificare ce confirma respectarea celor mai inalte standarde de mediu. Totodata, ceaiul verde si negru TEALIA® beneficiaza de distinctia „Ceylon Tea – Symbol of Quality”, acordata de institutia guvernamentala Sri Lanka Tea Board. Preocuparea pentru protejarea mediului inconjurator se reflecta si in ambalajele biodegradabile ale produselor TEALIA® care respecta biodiversitatea, astfel contribuind la sustenabilitatea industriei de ceai din intreaga lume.

Ceaiuri Tealia

Diversificarea portofoliului Secom® cu o noua categorie de produse din aria health & wellness este o decizie strategica ce sustine credo-ul nostru de a imbunatati calitatea vietii oamenilor. Ceaiurile premium TEALIA®, cu ingrediente superioare si beneficii pentru sanatate, se integreaza perfect in portofoliul Secom® de produse naturale care astfel poate raspunde nevoilor variate de consum ale romanilor si poate sustine un stil de viata sanatos” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

In prezent, portofoliul Secom® include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de inalta calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si produse cosmetice naturale de ultima generatie.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate, frumusete, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale.

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 14 magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Despre TEALIA®

Povestea ceaiurilor TEALIA® a inceput in 2001 in Sri Lanka, pornind ca o afacere de familie, cu viziunea de a crea un ceai potrivit pentru toate gusturile. Astazi, TEALIA® este un brand reprezentantiv pentru industria ceaiului din Sri Lanka, produsele fiind totodata prezente in casele consumatorilor din peste 14 tari, precum SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, China sau Germania. Succesul TEALIA® este o consecinta fireasca a preocuparii si efortului constant de a intampina nevoile diverse ale consumatorilor de ceai, oferindu-le acestora sortimente variate din ingrediente de calitate. TEALIA® are convingerea ca savurarea ceaiului este o experienta cu beneficii pentru sanatatea organismului. Amestecurile inedite cu arome delicate din produsele TEALIA® revigoreaza simturile si contribuie la obtinerea unui echilibru intre minte, trup si suflet.

Urmatorul articol