Andalou Naturals sarbatoreste un an de existenta in Romania cu un portofoliu de peste 90 de cosmetice naturale

Andalou Naturals sarbatoreste un an de existenta in Romania cu un portofoliu de peste 90 de cosmetice naturale

Andalou Naturals, brandul american de cosmetice naturale cu ingrediente certificate organic a sarbatorit un an de la lansarea pe piata din Romania. Brandul este comercializat exclusiv de Secom, iar portofoliul Andalou Naturals include peste 90 de produse dedicate ingrijirii tenului, corpului si parului, care se diferentiaza atat prin formulele cu ingrediente naturale, nemodificate genetic (Non-GMO), cat si prin faptul ca sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly si provin din comertul echitabil (Fair trade).

Produsele Andalou ofera o perspectiva unica in incetinirea procesului natural de imbatranire a pielii prin celulele stem din plante si fructe. Numite si celule “universale”, acestea au capacitatea de a se adapta la activitatea proprie a celulelelor pielii, sprijinind procesul lor de regenerare. Cosmeticele Andalou contin si alte ingrediente extrem de benefice pentru ingrijirea tenului, precum resveratrolul, probioticele, enzime derivate din fructe de padure, Coenzima Q-10 sau mierea de Manuka.

Pornind de la sloganul „Beauty is YOU”, evenimentul aniversar Andalou Naturals a fost organizat in studio-ul foto al celebrului fotograf si artist vizual Alexandru Galmeanu, care a surprins prin lentila sa de profesionist detaliile frumusetii unice ale fiecarui invitat prezent. Evenimentul s-a bucurat si de prezenta speciala a Danei Sota, una dintre principalele promotoare ale ingrijirii frumusetii naturale, care a impartasit invitatilor despre experienta sa cu produsele Andalou. La aniversarea Andalou Naturals au participat parteneri de business ai Secom, jurnalisti si blogeri de beauty.

Credo-ul Andalou, pe care il impartasim si noi la Secom, este ca frumusetea inseamna sanatate, iar aceasta este rezultatul alegerilor pe care le facem zilnic, atat la nivel interior cat si exterior. Cosmeticele Andalou Naturals sunt produse de calitate superioara, cu ingrediente naturale, inovatoare, iar multiplele certificari ale acestei game ne-au convins in urma cu un an sa le includem in portofoliul nostru. Produsele Andalou au fost foarte bine primite de consumatoarele romance, motiv pentru care, pe parcursul primului an de la lansare, am decis sa extindem portofoliul cu inca 30 de produse noi. Vom continua sa fim deschisi inovatiilor din categoria cosmeticelor naturale pentru a facilita accesul consumatorilor romani la produse care corespund celor mai inalte standarde in domeniu”, a declarat Marinela Popescu, Director de Marketing si Comunicare Secom.

Andalou, solutii naturale pentru ten, corp si par

Linia Andalou Naturals destinata ingrijirii tenului contine 4 game distincte, adaptate nevoilor de ingrijire a fiecarui tip de ten: 1000 Roses (pentru ten sensibil), gama Age Defying (pentru ten matur si uscat), Clarifying (pentru tenul gras si acneic) si gama Brightening (pentru tenul normal si mixt).

Aceste game cuprind produse pentru curatarea pielii (demachiante, tonere), produse pentru regenerare, produse pentru intretinere si ingrijire (creme de zi, care de anul acesta beneficiaza si de SPF si creme de noapte, lotiuni hidratante), tratamente (masti, serum-uri).

Cele 3 game Andalou de ingrijire a parului includ sampon, balsam si/sau un produs de styling ce ofera stralucire, volum sau hidratare parului.

Portofoliul Andalou include si patru game de ingrijire a corpului in care se regasesc geluri de dus, lotiuni de corp, creme de maini si unturi de corp.

Andalou Naturals ofera 10 produse in format mini de calatorie, extrem de practice si usor de transportat in concediu si o serie de pachete cadou constand intr-un mix optim de produse pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului, ideale pentru a fi oferite celor dragi, indiferent de ocazie.

Produsele Andalou Naturals sunt disponibile pe www.secom.ro, in cele 12 magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara si la unele magazine si farmacii partenere.

Despre Andalou Naturals

Andalou Naturals este companie din SUA care si-a propus sa ofere consumatorilor produse de ingrijire naturale, cu o mare responsabilitate sociala. Fondata in anul 2010, de Stacey Kelly Egide si Mark Egide, vizionari cu experienta de peste 30 de ani in industria cosmeticelor naturale, Andalou Naturals reprezinta o incununare a eforturilor sotilor Egide, brand-ul se distinge prin ingredientele certificate Non-GMO, dar si prin perspectiva unica privind intarzierea procesului natural de imbatranire a pielii, incluzand in formule stiinta celulelor stem din plante si fructe.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete (suplimente alimentare si cosmetice naturale).

Secom® a facut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, sau L-ornitina.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand 300 de suplimente alimentare naturale si aproximativ 100 de cosmetice naturale, o mare parte unice pe piata din Romania.

Urmatorul articol