Secom® continua extinderea retelei de magazine proprii si deschide prima locatie dintr-un mall

Secom® continua extinderea retelei de magazine proprii si deschide prima locatie dintr-un mall

Bucuresti, 14 decembrie 2017: Secom®, companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete continua extinderea retelei proprii de retail prin deschiderea unui nou magazin in Bucuresti, primul pozitionat intr-un mall cunoscut din Capitala, ajungand astfel la o retea de 13 locatii la nivel national.

Noul magazin Secom® este amplasat in incinta centrului comercial Mega Mall, Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa National Arena, la nivelul 1. Vizitatorii mall-ului beneficiaza de consultanta specializata in alegerea celor mai potrivite produse de sanatate si frumusete, precum si de o experienta de cumparaturi inedita, intr-o atmosfera relaxanta ce indeamna la intoarcerea la natura.

Pana in prezent, reteaua de magazine Secom® a fost dezvoltata prin deschiderea de unitati stradale, pe arterele principale ale Capitalei si in alte 9 orase importante din tara. Prin inaugurarea magazinului din Mega Mall, compania isi propune sa intre intr-un nou segment de retail, astfel adresandu-se consumatorului care isi doreste o experienta de shopping complexa intr-o locatie accesibila pe tot parcursul anului.

„Dezvoltarea retelei de magazine Secom® a inceput in 2013 din dorinta de a interactiona direct cu consumatorii nostri si de a le oferi acestora consultanta specializata in alegerea suplimentelor alimentare. Feedback-ul clientilor a fost unul pozitiv, asadar intre timp am ajuns la o retea de 13 magazine.

Deschiderea primului spatiu comercial dintr-un mall este o noutate in strategia de retail a companiei. Am facut acest pas din dorinta de a ne pozitiona cat mai aproape de consumatorii nostri, iar galeriile comerciale au avantajul de a fi vizitate de mii de oameni in fiecare zi.” afirma Lucia Costea, managing partner Secom®.

Magazinul din Mega Mall cuprinde intreg portofoliul de produse Secom®: peste 300 de suplimente alimentare naturale, atent selectionate pentru a acoperi toate ariile terapeutice, gama speciala de Pediatrie de la ChildLife® Essentials, precum si produsele pentru frumusete Andalou Naturals, brand cunoscut de cosmetice naturale cu ingrediente Non-GMO (nemodificate genetic) si celule stem din plante si fructe, introdus in portofoliul Secom® de la 1 martie 2017.

Consumatorii Secom® pot descoperi portofoliul de produse in 13 unitati in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, suplimente alimentare si cosmetice naturale.

Secom® a facut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar si prima gama de suplimente special create pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials.

Compania este importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor Andalou Naturals, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, producatori de top din SUA, recunoscuti datorita formulelor inovatoare.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 13 magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Urmatorul articol