Secom® a inaugurat un magazin in Bacau

Secom® a inaugurat un magazin in Bacau

Secom® continua extinderea retelei nationale de retail si inaugureaza un magazin in Bacau. Noul magazin este situat in centrul Bacaului, pe Calea Marasesti, nr. 11 (vis a vis de Primaria Bacau), are o suprafata de 60 mp si ofera acces la intreg portofoliul de produse pentru sanatate si frumusete Secom®.

In cadrul magazinului Secom® din Bacau se pot gasi produse naturale pentru sanatate – peste 250 de suplimente alimentare care acopera toata gama de afectiuni (vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii), precum si produse fito-dermatocosmetice de ultima generatie pentru sanatatea pielii, a tenului si a unghiilor.

Magazinul este deschis publicului din 14 decembrie 2015 si functioneaza de luni pana vineri - de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.

Cu ocazia inaugurarii, bacauanii sunt asteptati in magazinul Secom® cu preturi speciale la produse, tombola cu premii si concursuri.

Magazinul Secom® Bacau este cel de-al 8-lea din reteaua de retail Secom®. In prezent, compania mai detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Brasov, Bacau, Iasi si Ploiesti. De asemenea, produsele Secom® sunt disponibile in peste 6000 de farmacii si magazine cu profil naturist din intreaga tara.

Urmatorul articol